Fajny samochodzik ale wydaje mi się że czarne felgi zlewają się kolorem z karoserią i wyglądają cały czas jak by były brudne, jaśniejsze dodałyby lepszego efektu.
_________________ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili - tu się wszystko zaczyna..
teraz sie zastanawiam (pomysł na nowy rok) żeby zaciski pomalować na żółto (?) Co o tym sądzicie?
Mi rowniez sie wydaje ze lepiej bdzie wygladalo na czerwono..
W Corsie ktora kiedys jezdzilem pomalowalem zaciski wlasnie na zolto ale latego ze corsa tez byla zolta Nawiasem mowiac wygladalo to bardzo fajnie dlatego Twoj pomysl jak najbardziej popieram, sam rozwazam pomaloanie zaciskow ale najpierw trzeba jakies lepsiejsze felgi zeby byl efekt
Polecam Ci tzw. farbe "mikowa" - chyba najlepsza do takiego zastosowania - bron boze zadnym hammeritem czy inym szitem
Polecam Ci tzw. farbe "mikowa" - chyba najlepsza do takiego zastosowania - bron boze zadnym hammeritem czy inym szitem
Hmmm czemu nie hammerite ja miałem kiedys zółty i trzymał bez problemu nic nie zeszło przez 2 lata teraz mam czerwony i rowniez trzyma sie juz 2 sezon wyglada tak jak bym wczoraj pomalował
bobryt napisał/a:
no dobra, bedą czerwone
no do ciemnych felg fajnie będzie
bobryt napisał/a:
w kolejnym odcinku Zakupu niekontrolowanego nowa kierownica w mojej belli
Zaciski będą czerwone, malowane farbą Foliatec, chyba najlepszą na rynku.
Do pokrywy silnika zamówiłem VHT Wrinkle Red znaną zwłaszcza użytkownikom Hondy. Niestety farba jest sporwadzana zza granicy wiec musze troche poczekać.
Całość prac napewno obfoce więc jeszcze wróce do tematu. Na razie musze czekać na lepszą pogode
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum