Oczywiscie AR super, tylko jak Sylwia juz wspomniala na srebrnych felgach bedzie ładniej wyglądała. Czy z przodu tez przyciemniłeś szyby, chyba tak?!
Tez sie nad tym zastanawiam, ale z drugiej strony nie wiem co na to Polcja Bo po co mam płacic za przyciemnienie a potem przy nich zrywac z przednich szyb
Pozdrawiam
Gratuluję Autka. Też na taką poluję (dzisiaj sie okaże ). Powiedz mi jakie Ci wychodzi średnie spalanie?
Witam, a otóż tak; spalanie w mieście:
- bez klimy i wolno 12
- klima i szybciej 13 i w zwyż...
Trasa:
- do 110 niecałe 7
- do 150-160 10
Dzięki, nikt mi tak dokładnie jeszcze nie opisał spalania.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Tak mam przyciemnione z przodu taką samą folią jak z tyłu
Moim zdaniem bardzo ładnie to wygląda...
A Policja, no cóż przy kontroli szybki na dół i jest luz...
Nie ma z tym problemu
Myśle że z powodzeniem mogłeś takie właśnie fotki wrzucić zamiast w sepii:)
Czarne felgi pasują i są oryginalne i ładniej będą się prezentować właśnie w szerokich zimówkach. Na letnie calkiem dobry pomysł to wypróbować ten styl połączenia alu z czarnymi elementami.
ale tutaj to chyba podałeś albo spalanie chwilowe albo w galonach a nie w litrach
Powiem szczerze że nigdy mi więcej przy 150nie wzięła niż te 10l, ale jeżdze na zagraniczne trasy nie po Polsce, Włochy, Niemcy itp.
A to wiadomo jakie maja oni drogi, kierowców...
Raz wracałem powoli ze Szczecina do Gdańska, w niedziele koło 7 rano a więc żadnego ruchu nie było i Alfa spaliła koło 7L
Bardzo ładne i Sprzedawca godny polecenia, to mój dostawca części do Alfy
Moge Ci powiedzieć że w balona Cię nie zrobi
Myśle że bardzo ładnie będą leżały na autku Może także pomyśle o takich
Tez mysle o przyciemnieniu szyb i w sumie dobry pomysł z tym opuszczaniem Tylko gorzej bedzie, jak to napisał Dj ICE, jak beda zatrzymywali w zime . Ale dobra bajera - połowa sukcesu
Dj.iCE napisał/a:
http://moto.allegro.pl/it...47_156_17_.html
Jezeli chodzi o te fele, to sa [cenzura - zajefajne] rzeczywiscie
aaaaaa zgadza sie jeszcze Cie nie bylo tu na forum a juz Maxika dostales
Co do czarnej folli z przodu to tez mialam, ale na Golfie no i oczywiscie kiedys dostalam 3 punkty i ponad 100€ mandatu. Folie musialam sciagnac i sie wstawic na Police pokazac, ze jest faktycznie sciagnieta a co najlepsze to w ten sam dzien jeszcze pojechalam okleic na nowo
A co tam hehe
_________________ Keep The Music
Ostatnio zmieniony przez Sylwia 2007-06-18, 14:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum