Wysłany: 2007-08-24, 15:45 Bella na warsztacie w ASO.
Witam!
Tak wygląda na dzień dzisiejszy po uderzeniu w tył.
Bella stoi na warsztacie i czeka na wyleczenie.
Robota i wszystkie nowe części oryginalne wyceniono na 13000zł.
Myślę, że dobrze to zrobią. Zapewniają, że będzie jak nowe. koszta pokrywa PZU
Ostatnio zmieniony przez zdziba 2007-08-24, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
Hihih a propo ASO może nie Alfy ale Renault. Nowe Espace 50 tyś przebiegu i dzisiaj ze znajomym mechanikiem wkładaliśmy 3 turbinę hihi silnik 2.0 T olej nie wymieniany od nowości bo dali przedlużony termin żywotności oleju Po zdjęciu miski poprostu masakra, w mojej 164 jak zdejmiesz dekielki na wałkami to jest czyściutko a tam syf, kiła i mogiła. To tyle jeśli chodzi o ASO
Pięknie ja odcieli, ale ja bym im nie ufał, musisz pilnować bo inaczej jak zawsze jakąś fuszerkę odwalą
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
PiZetJu czy nie i tak ich pilnuj.Pańskie oko konia tuczy,czy jakos tak.Lepiej dopatrzeć wszystkiego.Jak będą widzieli,że ktoś nad nimi stoi to się postarają bardziej.
PiZetJu czy nie i tak ich pilnuj.Pańskie oko konia tuczy,czy jakos tak.Lepiej dopatrzeć wszystkiego.Jak będą widzieli,że ktoś nad nimi stoi to się postarają bardziej.
Świete słowa kolego święte
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum