Autko Ok. Ale te tasiemki na brzegach drzwi darował bym sobie. Może zostawił bym co najwyżej jakiś mały obijak na drzwiach od kierowcy w najbardziej odstającym miejscu.
Może to i praktyczne, ale nie wygląda to dobrze.
Tak myślałem że ktoś coś napisze o tych lexusach .
Ja osobiście też nie przepadam za tymi światłami, ale wydaje mi się że do srebrnego akurat pasują. W rzeczywistości wygladają lepiej niż na zdjęciach a pozatym one już były jak kupowałem autko
Pozdrawiam
csscss napisał/a:
Autko Ok. Ale te tasiemki na brzegach drzwi darował bym sobie.
To też już było. Chciałem to odkleic ale jest przyklejone jakimś strzasznie mocnym klejem i mógłby przez to sie zniszczyć lakier, a to wyglądałoby jeszcze gorzej
Pozdrawiam
Wysłany: 2008-03-26, 15:34
super autko, naprawdę niezła sztuka. Chociaż jak poprzednicy muszę powiedzieć że te lampy z tyłu to tak średnio do mnie przemawiają - nie ma jak oryginały.
Wydech to masz samą końcówkę czy cały końcowy wymieniony?
A i te nakładki na lusterka - one są lakierowane czy to nakładki i jeśli nakładki to gdzie i za ile kupiłeś?
Wydech to masz samą końcówkę czy cały końcowy wymieniony?
A i te nakładki na lusterka - one są lakierowane czy to nakładki i jeśli nakładki to gdzie i za ile kupiłeś?
Bardzo ładna, mam nadzieje ze w koncu uda mi sie na Ciebie trafić w Pszczynie
koniecznie sciągnij te paski z drzwi, lakier nie odejdzie, nie bój nic, zeby łatwiej zeszło podgrzej to troche suszarką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum