Moja przygoda z samochodami zaczęła sie od 125p potem Fiat Tempra ( niestety przygoda z Temprą zakończyła sie kasacją ),a od listopada 2005 roku jestem najszczęśliwszym posiadaczem 155
Alfa Romeo 155 2.0 Twin spark
Rocznik 1994, a wiec silnik jeszcze 8 zaworowy z łańcuchem rozrządu
Za każdym razem jak do niej wsiadam nawet teraz po kilkunastu miesiącach czuje podniecenie jakbym miał ją od "wczoraj"
Ostatnio zmieniony przez Mdx 2008-03-22, 14:22, w całości zmieniany 5 razy
Można, a raczej trzeba cos zorganizowac! Słyszałem ze jeszcze w styczniu ma spaść troche śniegu Lotnisko na Czyżynach to chyba dobre miejsce http://www.youtube.com/wa...related&search=
Wytarła mi się skóra na kierownicy wiec zaczęły się poszukiwania. Chwilę to trwało ale skończyło się na tym, że znalazłem tanio drewnianą kierownice razem z resztą drewnianych wstawek co do których na początku nie byłem za bardzo przekonany. Doszły jeszcze naklejki które mam dzięki phantom71
Poniżej kilka fotek i krótki filmik
Autko bardzo ładnie wygląda, a co do kierownicy - jak mi się nie podobają kierownice bez poduszek to ta jest piękna Z tymi wstawkami drewnianymi autko bardzo elegancko wygląda w środku
Ładna Bella ! Widzę,że Ci drewienko przypasiło.Też napoczątku miałem obiekcję,ale teraz jest miodzio.W Alfach jest prawdziwe drewno i ma ładną fakturę,bo to co montują w fordzikach,albo bejach to nie dość,że plastik to wyglądem woła o pomstę do nieba! Jeszcze chwila i ja pokażę moją Bellę to też będzie drewienko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum