A napisze ciekawostke- że pierwsza i jedyna osoba która jezdziła spiderka poza mna oczywiście, był RAFJAN hm.
Oczywiście Twoim autkiem Ja osobiście dosiadałem już kilka razy Spidera z 1966 roku mojego znajomego z Niemiec, pierwszy raz za sterami Spidera usiadłem wiele lat temu i powiem Wam, że nie ma nic piękniejszego na świecie (w świecie motoryzacyjnym oczywiście) jak byc kierowcą tego modelu
Jeśli chodzi o Twój model, to przepraszam, że to powiem, ale jest to chyba najmniej udany model ze wszystkich 4 serii modelu Spider. Jestem osobiście wielkim miłośnikiem tego auta, ale 3 seria kompletnie mnie nie przekonuje, ale oczywiście jazda nim to zupełnie co innego niż wygląd, tak więc szacunek z posiadania tego modelu. Może kiedyś będziesz miał możliwość dosiadania prawdziwego Spider z 1 serii i zobaczysz wtedy o czym pisałem i co miałem na myśli...
BTW.. zmień te okropne felgi, to profanacja w tym modelu
Zazdrość........ wielka zazdrość. Piękne auto i ile pracy w nie włożyłeś.... Bajka
Kate & FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum