_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.0 TS 16V
Rocznik: 1995
Wysłany: 2007-09-13, 12:54
bart napisał/a:
Ti miały siedemnastki, alfa SEma ma o jeden cal mniej średnicy, co nie zmienia faktu, że samochód prezentuje się naprawdę ładnie.
Ale tutaj:
http://www.alfaromeo.com/...73891294&page=1
widzę fotki dwóch rodzajów felg
Może te SEma to rzeczywiście 16-ki, ale są we wzorze od "TI", jak mi się wydaje...
Dodane później: no może rzeczywiście "prawie" jak od "TI".
Ale Bella śliiiiczna i tak
_________________ Pozdrówki
Przemek_Docent
Alfa - there's no better way to drive i ani troche mniej
Ostatnio zmieniony przez Przemek_Docent 2007-09-13, 12:57, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-09-13, 17:47
SEm powiedz mi, czy u ciebie masz nakładki na pedały (wzór GTA)?? bo u mnie ich brak ciekawi mnie czy do wszystkich "TI" bylo montowane wszystko to samo,ale chocby po wzorze felg wnioskuje ze co kraj to obyczaj.
dla niezorientowanych w pakiecie "TI"
Pakiet Ti zawiera
felgi T-670 (oczywiście z unikalnym znaczkiem TI !) i opony 215/45/17 F1 GOOD YEAR
Tylny spojler GTA
Sportowe nakładki pedałów
Fotele sportowe -skórzane
Zawieszenie sportowe
Wnętrze, podsufitka i deska rozdzielcza w czarnej tonacji
Zegary pokładowe z czarnym tłem podświetlone czerwonym światłem
Podłokietnik z tyłu
specialne progi aluminiowe z logo ''Ti''
Przyciski sterujące radiem na kierownicy
Koło kierownicy i dzwignia zmiany biegów obszyte skórą
Trzeci tylny zagłówek
Siatka przytrzymująca bagaż w przestrzeni bagażowej
Fotel kierowcy z manulanie ustawianym odcinkiem lędźwiowym
Brak oznaczenia wersji na klapie bagażnika
Po prostu piękna - nie ma co do tego żadnych wątpliwości...
Mam jednak pytanie - chciałbym zobaczyć zdjęcie z tyłu - chodzi mi o ten spojler z pakietu TI i chciałbym też wiedzieć o ile zostało obniżone zawieszenie względem serii.
Nie miałem nakładek alu na pedały, ale może ściągnęli. Jak kupowałem, pierwszy raz usłyszałem o TI i nie bardzo wiedziałem co winno być a co nie.
Co do spojlera to wstyd. Jak wyraźnie przekroczę 200 KM to sobie zamontuje płetwę, teraz trochę mi tyłem rzuca ponad 230, więc się przyda, może jakiś dyfuzor, zobaczy się. Zawieszenie TI jest [cenzura - zajefajne], i wygląda i trzyma jak trzeba, tylko nie da się tym w Polsce jeździć, właśnie planuję zmienić z przodu na coś wyższego o kilka centymetrów. Muszę to przed zimą zrobić.
Ogólnie auto jest jak rakieta, i na autostradzie zawsze mam zapas gdy ktoś mnie dochodzi, a on już nie . W zabudowanym nie szleję, za nisko na polskie drogi.
Pozdrawiam wszystkich Alistów i teraz i na drogach, szkoda że tak mało odpowiada.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum