PRZE-PIĘ-KNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brak słów...Tyle.
Widzę, że czeka mnie wycieczka do Krakowa bo zdjęcia to za mało-chcę ją zaobaczyć na żywo.
Gratuluję i szczerzez zazdroszczę
pedancik ale alfy lubią takich hehe
te 2 od lewej są prze-kozak to są 16 czy 17 ?
jeszcze powinieneś mieć jakies czarne do kompletu, bella by sie gangstersko prezentowała
a po za tym zdecydowałeś już jak ją upiękrzysz? do głowy mi jeszcze przyszły kierunki w lustarkach bocznych, no ale raczej ciężko coś takiego wynaleść
moja moja, tylko sie zastanawiam czy u Ciebie wahacz nie łapie negatywu?? jest prosto czy lekko bardziej wygiety ku gorze?? bo u mnie tak nisko bylo ze kolo wahacz byl powyzej lini prostej i trzeba bylo sie w takie sruby specjalne bawic co likwidują negatyw.. a wolalbym miec normalnie bez takich wynalazkow
Ostatnio zmieniony przez Alfista 2007-03-02, 10:05, w całości zmieniany 1 raz
Obiło mi się o uszy ze najpiękniejsza 155 w Krakowie najprawdopodobniej będzie miała nowe WIĘKSZE serce
cóż ...odpowiem : 'i tak i nie' - rzeczywiście byłem dzisiaj oglądać 3litrowy silnik ale mam zbyt wiele zastrzeżeń - ani go sprawdzić , ani odpalić (pomimo że siedzi w wozie) jedyne co mam to solenne zapewnienia właściciela że wszystko jest super i w porządku . Dla mnie trochę za mało jak na 3 kilo zł ...
Z drugiej strony chyba jeszcze dziś pojawi się ogłoszenie na allegro , może znajdzie się chętny - a ja nie będę miał dylematu .
niezbyt czytalem dokladnie twoj opis i przeoczylem temat przerobek swiatel,a poniewaz zarzucono mi ze jestem stronniczy wklejam link http://www.forum.alfaholi.../2272.htm#30205 gdzie wyrazilem swoj stosunek do pirackich przerobek swiatel.chyba ze zalozyles orginalne reflektory przystosowane do xenonow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum