Witam Po długich poszukiwaniach stałem się właścicielem czerwoniutkiej Alfy 147. Na początku przyznam szczerze byłem troszkę zniechęcony opiniami na temat AR, jednak wszystko chyba zależy od konktretnego egzemplarza, a mój dokładnie sprawdziłem (samemu i w serwisie) - wiadomo, że ostrożności nigdy za wiele.
Co do autka, to mimo że wcześniej zakładałem zakup młodszego rocznika to jednak przeważył stan. Spotykałem Alfy kilka lat młodsze, które prezentowały się technicznie i wizualnie o wiele gorzej niż moja nowa wybranka.
Moja Alfa to rocznik 2001, silnik 1.6 120 KM. Autko bardzo zadbane. Tydzień po zakupie wymieniłem rozrząd, wariator, olej i wszystkie filtry.
Witam kolege z Poznania
Śliczna bella, mam nadzieję że będę miał okazję zobaczyć ją na żywo
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Dziękuję za miłe słowa.
Co do pytania o wnętrze to wygląda tak:
Wersja z czarnymi tarczami zegrów. Widać że zadbane i niepalone, fotele także niepowycierane i sprężyste. Nie ma sterowania radiem w kierownicy, ale zamontowałem fajne niefabryczne radyjko JVC z mp3 i mi to niepotrzebne.
Póki co czekam na zamówioną srebrną ramkę wokół radia, a na początku przyszłego roku zajmę się nowym nagłośnieniem bo fabryczne głośniki mnie nie zadowalają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum