[/quote]
A czy można otrzymać namiary na tego człowieka? Skoro wydaje się być w miarę uczciwy,może warto mieć na niego namiary!?[/quote]
Wejdź na stronę www.superalfa.pl i jest tam do niego numer telefonu i aktualna oferta. Z tego co wiem to chwilowo stronka jest nieczynna bo Robert jest na urlopie.
Pozdrawiam,
Łukasz
_________________ Zapraszam wszystkich posiadaczy tapicerki skórzanej do zakupu najlepszych w Europie środków do czyszczenia i konserwacji skóry. Więcej info pod nr telefonu: 792.792.552 lub e-mail: lukasz@rascall.pl
Ja ze swoich długich obserwacji, napiszę, że jak się coś upatrzy lepiej troche poczekać, fakt może ktoś nam zwinąć belle, ale można sporo zaoszczędzić.
teraz mają urlop i pewnie dlatego, żeby kogoś wyleszczyć.
Ponieważ sprzedają tylko AR 156, 166, 147 (od niedawna) i GT napisałem do nich w sprawie tańszych modeli i odp mi...:
"Witam serdecznie
Na wstępie dziękuje za zainteresowanie naszą ofertą.
W odpowiedzi na pana sugestie spieszę wyjaśnić, iż rzeczywiście najwiekszym powodzeniem cieszą sie auta w najniższej półce cenowej, aczkowiek jeśli chodzi o proponowane przez pana modele z seri 145 i 146 były one przedmiotem naszych zainteresowań przeszło pół roku temu, lecz niestety wszelkie próby znalezienia takiego auta w bardzo dobrym stanie były płonne. Dla nas stan auta jest bardzo ważny przy zakupie ponieważ nie zajmujemy się sprowadzaniem aut które kolejno trzeba by bylo rewitalizować z kilku powodów m.in jest to czasochłonne i nie opłacalne. Prosze nam uwierzyć ze auta które oferujemy muszą być w niennagannym stanie technicznym i wizualnym.A proponowane przez pana modele są juz troche wiecej czasu na rynku i w związku z tym większość jest w gorszym stanie.Nie generalizuje ze wszytkie dostepne są w złym stanie ale podczas poszukiwań oglądaliśmy kilkanaście sztuk i niestety żadna z nich nie była w stanie który spełnił by nasze wymagania. Nie ukrywamy że jeżeli badą silne sygnały ze strony klientów bedziemy się starać odpowiedni egzemplaż znaleść ale niestety nie moge obiecać.
ps jakie wrażenia i efekty specjalne są natych wielgaśnych feluniach
No niestety nie ma nic za darmo. Trzeba cholernie uważać na wszelkiego rodzaju dziury, studzienki, garby na asfalcie. Średni krawężnik jest nie do pokonania.
Komfort podróży na równej drodze jest boski, prowadzi się ją świetnie i pewnie. na pewno nie zamieniłbym na mniejsze.
Pzdr,
Łukasz
A czemu kolega sprzedaje takie felgi kosmiczne? Jak je zobaczylem od razu zainteresowalem sie zakupem takich i znalazlem Twoje:)http://www.moto.allegro.pl/item448977836_oz_hydra_18_5x108_5x110_et35_8j_alfa_volvo.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum