Wysłany: 2007-02-16, 19:24 ALFA 156 to niezwykła Alfa !!! style by Mariusz
Witajcie
Oto moja piekna NIUNIA
autko przeszlo w swoim zyciu wiele zmian poczawszy od wnetrza poprzez wyglad zewnetrzny
Wnetrze: Niunia ma w zupelnosci zmienione wnetrze za sprawa wymiany podsufitki na kolor czerwony,fotele sa rowniez czerwone kubelkowe,dodtaki na kokpicie rowniez sa pomalowane na czerwono.nie zabraknie dodatkow w stylu chromowanym co by dodac troszke elegancji i wytwornosci tej slicznotce nie wspominajac o systemie DVD w autku
W bagazniku nie mam pakunkow z zakupami lecz przepiekny zestaw Car audio ktory oddaje piekne brzmienie basow(hmmm...jakie cudowne uczucie zatrzymac sie na swiatlach i patrzec jak te malolaty piszcza na widok mojej furki
A jak jadę ulica mojego miata to ludzie na widok mojej 156 stki wypuszczaja reklamowki i torby z rąk.takie wrazenie daje im moja alfa
Wyglad zewnetrzny: zaczne od dziubka Autko ma nowe lampy,robione na specjalne zamowienie wzorowane na styl Brery,drzwi sa otwierane do gory niczym lamborgini,zawiasy rowniez byly robione na specjalne zamowienie,uwielbiam uczucie jak podjezdzam na stacje benzynowa i otwieram drzwi,a ludzie niczym w matrixie zatrzymuja sie i oczą nie wierza.mozna byloby wymieniac bez konca jak w tej piosence "bez konca....bez konca...
Oto zdjecia mojej furki niestety nie mam zdjec wnetrza bo ktos usunał je z albumu ze zlotu w Bielsku Białej,zrobi sie cieplej i zrobie nowe to z pewnoscia zapodam
Ps.zgłaszam moja NIUNIĘ do konkursu
_________________ AR
Ostatnio zmieniony przez mariusz 2007-02-16, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-02-16, 19:27
hmmm.... ale piekna,a ta alfa na ostatnim zdjeciu tez niczego sobie Ladne fotki!! no ale z tymi laseczkami co piszcza to chyba Mariuszku za ostro ale co tam tez tak mam hihihii
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3073 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-02-16, 19:33
A co z silnikiem czy on jest na pedały? Najbrzydsza część 156 to lusterka OKROPIEŃSTWO jak już tyle kasy wpakowane to przydałoby sie zrobic cos z lusterkami
jak dla mnie tragedia.....żal samochodu.....nic do siebie według mnie nie pasuje.... nie chcialbym prowadzic tego samochodu....ale o gustach sie nie dyskutuje podobno
Na glowe sobie marcin ta klape ubierz bo to juz nie jest funny... Skoro zrobil takie auto tzn ze mu sie podoba. On tym jezdzi. Nie wszystkim sie musi podobac, ale wielu jest ktorym to auto sie bedzie podobalo.
Moze dla CIebie szczytem tuningu i extra wygladu jest klapa od kibla na dachu samochodu, ale to nie znaczy ze musisz az tak to krytykowac. Nie wiem czy zazdrosicisz mu czy co ze tak piszesz...
Wysłany: 2007-02-16, 20:48
moim zdaniem Marcins737 troszke przesadzasz,nie zapomninaj ze jestesmy wszyscy jedna rodzina,a jesli cos ci sie nie podoba to wporzadku ale bez przesady.Chyba zonie nie mowisz ale jestes ochyda jak wroci od fryzjera i wlosy ci sie nie podobaja czy cos podobnego? troszke wiecej pokory i wyrozumialosci dla tworcy tego projektu.
ja swojej 156 tak bym nie zrobil ale to nie znaczy ze alfa mariusza jest ochyda,bo to sa odczucia subiektywne.
panowie prosze o uspokojenie zaczynacie powoli zblizac sie do lamania regulaminu.nie mozemy nikogo obrazac nawet jak sie jest bardzo bezposrednim.jeszcze raz prosze o temperowanie swoich jezykow.
Kazdy ma swoj styl i swoj gust. Ale to nie powod zeby od razu po nim tak jechac... Na ulicy tez na ludzi najezdzasz jak Ci sie ich ubior nie podoba?? Albo wyglad??
Wysłany: 2007-02-16, 21:04
piotriix napisał/a:
panowie prosze o uspokojenie zaczynacie powoli zblizac sie do lamania regulaminu.nie mozemy nikogo obrazac nawet jak sie jest bardzo bezposrednim.jeszcze raz prosze o temperowanie swoich jezykow.
dostosuje sie do zalecen Piotriixa i nie bede wiecej pisal tym tonem bo mogłbym za daleko sie posunąć i tobie marcins737 rowniez to proponuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum