Widze że dziewczyna zerka w strone Spiderki. No ale nie od dziś wiadomo że na dziewczyny najlepszy kabriolet
Hehe - nono!
Piekna kolekcja - kiedys kolekcjonowalem modele 1:43 by ZSRR! Nadal mam najcenniejsze okazy Full metal - zero plastiku procz srodka no i wszystko sie otwiera a odwzorowanie detali - mega wypas!
Ostatnio zmieniony przez Siekier 2007-09-04, 13:29, w całości zmieniany 1 raz
Hey Siekier konkret ta Twoja kolekcja normalnie lata mlodosci mi przypomina. Tez mialem radzieckie autka. Ojciec w wojsku z rosjanami wymienial sie za mydlo i krem do golenia (serio takie czasy byly) . Naprawde respect dla tych metalowych autek.
Tez mialem radzieckie autka. Ojciec w wojsku z rosjanami wymienial sie za mydlo i krem do golenia (serio takie czasy byly)
W latach '90-tych strasznie sie nimi jarali niemcy i hurtem wykupywali od ruskich na rynku. NIestety pozniej wogole to zniknelo - nie udalo mi sie miedzy innymi zdobyc bardzo rzadkiej suki policyjnej i cysterny ale co tam hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum