Właśnie dzisiaj moja bella przeszła wymianę rozrządu, pompy, paska klinowego oraz płynów.
Koszt 1000 u mechanika polecanego przez z najomych. Teraz już czuję się bezpieczniej i mogę jeździć. Została jeszcze wymiana waczacza i gra
Ostatnio zmieniony przez dzumka 2008-04-04, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie dzisiaj moja bella przeszła wymianę rozrządu, pompy, paska klinowego oraz płynów.
Koszt 1000 u mechanika polecanego przez z najomych. Teraz już czuję się bezpieczniej i mogę jeździć. Została jeszcze wymiana waczacza i gra
Witaj, na początku gratuluję świetnego zakupu.
Ja swoją 156 2.0 TS mam od tygodnia dokładnie i tez tak jak Ty powymieniałem paski, oleje, płyny + dodatkowo wariator, pompa wody uszczelniacze, zostały mi na nastepny miesiąc także wahacze...
Kolego a Ty przy okazji rozrządu wymieniłeś i wariatorek, bo to warto przy jednyej robocie zrobić, bo to jest mocno powiązane z wymianą paska+napinaczy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum