Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V
Rocznik 1997
Przebieg 96 tyś. Km
Wersja super
Jestem jej drugim właścicielem. Pierwszym był salon Alfy Romeo w Luksemburgu. Nie wiem jaka była jej rola w tym salonie przez prawie 11 lat ale chyba była traktowana dobrze. Stan jest rewelacyjny! Bezwypadkowa, garażowana, przebieg oryginalny, siedzenia twarde nie wybite, w zawieszeniu nic nie stuka nic nie puka, a silnik chodzi bosko!
Na wyposażeniu są elektryczne przednie szyby, el. Lusterka, klimatyzacja
Cieszy mnie fakt, że nie ma ABS! Moja starsza 155 jest wyposażona w ten system i parę razy podczas próby zatrzymania sie na nierównościach było bardzo gorąco!
To ta dzięki której mam strasznego JOKERA
Ostatnio zmieniony przez Mdx 2008-04-20, 12:59, w całości zmieniany 5 razy
dla bylych wlascicieli tempr zawsze mam mietke serce
Szacunek
Fuck! Nie mogę się zdecydować Obejrzałem już kilkadziesiąt fotek 155 z taką lotką! Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie, a i tak mam problem z decyzją! Muszę sie przespać z tym tematem
Mam jeszcze pytanie w jaki sposób sie ją montuje? trzeba wiercić dziury ? Ile może kosztować profesjonalne założenie? nie chciałbym żeby po jakimś czasie rudy tam wyskoczył
rzeczywiscie stan rewelacja.troche dlugo stala w gnieznie,o malo jej nie kupilem.jedyne co dostrzeglem to troszke rdzy w miejscu mocowania lewego lusterka.a i z tego co wiem nie byl zmieniany rozrzad.a amortyzator z tylu tylko prawy.napewno bedziesz sie cieszyl z tego auta.pozdrawiam
pamietam,jesdna z cen bo gosciu co chwile zmienial 8,9 tys.jak byla sprowadzona miala cos okolo 86 czy 87 tys.km.te pare km ktore przybyly to gosciu ktory sprowadzil nakrecil(auto mialo do stycznie ubezpieczenie i rejestracje luxemburga).amortyzator jak pisalem.ogladalem auto na kanale.reszta jest 100%idealna.pozrawiam
Cóż za NIEFART Wczoraj przy zjeździe z obwodnicy potrąciłem psa
Wydarzyło sie to bardzo szybko! Pies wyglądem przypominający dużego wilka z dużą szybkością wtargnął na jezdnie. Niestety nie udało sie go ominąć, zabrakło tylko parę centymetrów Dostał prawym rogiem zderzaka po czym uderzył w drzwi
Tak wygląda teraz moja piękna
Ostatnio zmieniony przez Mdx 2008-04-20, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum