Ten pies to był jakiś cyborg bo zanim się zatrzymałem, włączyłem awaryjne i wyszedłem z auta to on zdążył zbiec ze skarpy, a po chwili straciłem go z pola widzenia!
Myślałem żeby dzwonić po policję ale zanim by sie zjawili to pies byłby już nie wiadomo gdzie
szkoda... bo była taka idealna, ale myślę że doprowadzisz ją do poprzedniego stanu.
Ja też niedawno potraciłem zwierza, w moim przypadku była to sarna. Na szczęście tylko ją drasnąłem i jest tylko mała rysa na zderzaku.
Auto zostanie naprawione porządnie nie u jakiś partaczy! to jak wiadomo kosztuje dlatego Bella będzie musiała chwilowo śmigać z tym wgnieceniem w drzwiach ostatnio kupiłem jej nowe oponki letnie do tego aluski na lato, w piątek jedzie na wymianę rozrządu do Pana Żyły także mój budżet tej naprawy teraz by nie wytrzymał
jak coś sie pie...li to zawsze w najgorszym momencie
Ostatnio zmieniony przez Mdx 2008-03-12, 15:39, w całości zmieniany 2 razy
oj to pech z tym psem...swoja droga to sami milosnicy w naszym kraju pieskow... kurcze tylko skad tyle bezdomnych i szfendajacych sie bez pansko tych niby tak ukochanych pieskow? masz racje rozrzad warzniejszy.pozdrawiam
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-03-22, 17:03
Jasne fele bardzo fajnie się prezentują. Jedyne co bym dodał to dekielki z logo AR
P.S. oczywiście na fotce z parkingu pierwsze co zrobiłem to zacząłem szukać czy jakieś inne Alfy stoją. I się doszukałem
Na tych zdjęciach nie bardzo widać, ale te dekielki mają logo AR. W przyszłości pewnie założę kolorowe żeby ładniej wyglądało
Rosik napisał/a:
P.S. oczywiście na fotce z parkingu pierwsze co zrobiłem to zacząłem szukać czy jakieś inne Alfy stoją. I się doszukałem
Jeszcze do niedawna stały trzy 155 niestety sąsiad albo kupił strasznie zajechany egzemplarz albo nie ma pojęcia o użytkowaniu samochodu i ją sam zajechał
Dzięki za podpowiedzi Postanowiłem, że pomaluję zaciski na czerwono ale jeszcze nie teraz ponieważ muszę z powrotem zmienić felgi Te od Fiata Barchetty co mam teraz założone mają inną średnice otworu centralnego felgi i przy prędkości 120km/h pojawiają sie wibracje na kierownicy
zastanawiałem sie nad pierścieniem centrującym ale jeden wulkanizator powiedział mi ze będzie ciężko bo za mało miejsca jest na piaście.
Mam pytanko czy dystanse z przodu są w każdej 155 montowane fabrycznie ??
Ostatnio zmieniony przez Mdx 2008-03-26, 09:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum