Kupilem ja w zlym stanie mechanicznym i wizualnym. Prawie rok zbierania kasy i naprawy w koncu doprowadzil ja do normalnego wygladu Jest kilka modyfikacji:
- przednie reflektory zrobione na GTA-look plus ksenony i postojowki diodowe
- kierunki z boku chromowe
- listwa chromowa przy szybach
- lexusy z tylu
- przyciemnione szyby
- zderzaki pomalowane w kolorze nadwozia
- gałka podsietlana ( skrocony drazek )
- ringi na nawiewy i na licznik od nowszej wersji
- zestaw audio : 6 glosnikow Magnat plus zwrotnice, radio Alpine
- Alu 15'' borbet
W planach jest zalozenie orginalnego spoilera, ktory byl montowany w niektorych modelach. Do tego jakas ladna koncowka albo jezeli ebda srodki to caly tlumik najprawdopodobniej od Ultera
Efekt jest godny uwagi.
Doceniam Twój wkład, zwłaszcza pracę włożoną w ten samochód. Sam miałem 146 i wiem, że zrobić w tym samochodzie cokolwiek i nie zepsuć, nie jest łatwo, a reflektory ala GTA to po prostu kwintesencja. Mam tylko mieszane uczucia co do lexus look z tyłu, ale to kwestia gustu.
Pozdrawiam.
- Rafał
od niedawna mam tez 146 i dopiero zaczynam pracowac na tym samochodzikiem
mam pytanko co do swiatel z tylu... sa tekie pasujace do kupienia czy trzeba przerabiac zeby pasowaly zalozyc? jak sa gotowe to gdzie czegos takiego szukac... jakas stronka... ?
kupilem na allegro. pasuja bez najmniejszego problemu a co do bialych zegarow: mialy byc wsyzstkie biale ale niestety moje zdolnosci manualne pozwolily tlyko obrotomierz dobrze zrobic no i bede chyba wracal do czarnych bo glupio tak z jednym bialym
autko jest super! prezentuje sie na prawde pieknie
mam tylko pytanko dotyczące przednich lamp a dokładniej to prosbe! mógł byś napisać krok po kroku jak sie zabrać za taką przeróbke bo chciałbym zrobić cos takiego z lampami przy swojej AR tylko nie bardzo wiem od czego zacząć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum