Wysłany: 2007-12-12, 15:39
Zafundowałem alfie naprawdę spory przegląd - wymienione są m.in.: kompletny rozrząd, pasek z napinaczem do wałka wyrównoważającego, wariator, olej, wszystkie filtry (łącznie z kabinowym), pasek wielorowkowy z napinaczem, świece, obudowa rozrządu, półpanewki na wałkach, jakieś drobne uszczelki niezbędne przy tych wymianach. W sumie kosztowało wszystko niemalże 2000złotych. Nic za darmo
Wysłany: 2008-05-07, 17:34
145 2.0 jest z całą pewnością ładna, ale obiektywnie rzecz ujmując - szczególnie na tle innych mocnych kompaktów z połowy lat dziewięćdziesiątych - do specjalnie szybkich nie należy Moja waży niemalże 1,3t - to naprawdę dużo, więc te 150 koni ma co napędzać.
Wiek: 19 Dołączył: 03 Mar 2007 Posty: 598 Skąd: Włocławek
Wysłany: 2008-05-07, 22:53
zależy też od tego czy silniki nie są zajechane z kumplem mamy małą rajdóweczke jest nią właśnie Astra GSI autko ma niesamowity potencjał ale tu chodzi o wagę nasza astra waży około 1050 kilo a nasze Alfy sami wiecie ile:/ aczkolwiek my nie mam w środku właściwie nic poza klatką bezpieczeństwa kubełkami i kierownicą
szczerze chciałbym zobaczyć pojedynek 145 2.0 i Astry GSI (drogowej)
Albo była zajechana albo miała 2.0 8V - Waga robi swoje niestety i tego nie da się oszukać.
Cytat:
szczerze chciałbym zobaczyć pojedynek 145 2.0 i Astry GSI (drogowej)
Ja mam nagrany ale nie do końca wiarygodny bo ja startowałem ze śliskiego pasa i zebrać się nie mogłem a kumpel miał wydech od 1.4 - Potem powiedział że itak chciałby mieć Alfę bo mu się podoba
Ostatnio zmieniony przez t.o.mek 2008-05-08, 07:30, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum