Ja zamówiłem do swojej alfy BRISKI tyle że nie premium lecz tunning, są nieco droższe, ale ponoć dużo lepsze, czy tak jest sie okaże jak przyjdą i zamontuje
_________________ To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
majk dlaczego nie ten dzial?? mam Alfę GTV, myślę więc, że nie odpowiedniejszego działu:) tuning? przecież nie chce tuningować mojego auta, a w 'ogólnym' też jakoś mi nie pasowało:P
Hmm nad świecami się jeszcze zastanowię, bardziej jednak zależy mi na zmianie oleju, gdyż szykuje się takowa lada moment i nie wiem który wybrać:/
...poza tym tylne zawieszenie, wariator.. a jak wariator to i od razu caly rozrząd ..ech:P
właśnie zawieszenie. Co raz bardziej strzela/stuka mi tył (ta gumowa końcówka wahacza).
Czy cena 150zł za komplet na jedną strone jest ok?
Oto link: http://www.allegro.pl/ite...gtv_spider.html i czy będą pasować do mojej gtv 2.0 ts '95?
majk dlaczego nie ten dzial?? mam Alfę GTV, myślę więc, że nie odpowiedniejszego działu:) tuning? przecież nie chce tuningować mojego auta, a w 'ogólnym' też jakoś mi nie pasowało:P
Hmm nad świecami się jeszcze zastanowię, bardziej jednak zależy mi na zmianie oleju, gdyż szykuje się takowa lada moment i nie wiem który wybrać:/
...poza tym tylne zawieszenie, wariator.. a jak wariator to i od razu caly rozrząd ..ech:P
właśnie zawieszenie. Co raz bardziej strzela/stuka mi tył (ta gumowa końcówka wahacza).
Czy cena 150zł za komplet na jedną strone jest ok?
Oto link: http://www.allegro.pl/ite...gtv_spider.html i czy będą pasować do mojej gtv 2.0 ts '95?
Bo to dział TRANSAXLE! Czy Twoja gtv ma skrzynie biegów zintegrowaną z tylnim mostem?
Odpowiedni dział to chyba 'pozostałe modele'.
Ostatnio zmieniony przez bimski 2008-04-11, 09:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum