Wszystko można dostać, proponuję google. Dzwonić po szrotach, albo liste dyskusujną ikara. Trochę tego u nas jest.
Ostatnio zmieniony przez PietereQ 2006-08-03, 19:11, w całości zmieniany 1 raz
bozoni [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-03, 20:21
Oki, moja wina, nie zaznaczyłem, że interesują mnie NOWE części... A piszę na forum w nadziei że ktoś przetarł już ścieżki do 'w miarę' sensowych źródeł.
Oki, moja wina, nie zaznaczyłem, że interesują mnie NOWE części... A piszę na forum w nadziei że ktoś przetarł już ścieżki do 'w miarę' sensowych źródeł.
Rozumiem, ze przeszukales krajowe zrodla? Moge spytac mojego mechanika, ktory przegub walu do rzedowek mial od reki, moze i do V6 uda sie znalezc.
U mnie w salonie fiata nowa podpora wału, oryginalna z włoch 169zł więc jeszcze ok. Przegóby na wał również są: pierwsze dwa chyba po 150 a łączący wał ze skrzynią 300 . No ale taka jest cena jeżdżenia wyjątkowym autem i jak dla mnie to jazda wynagradza problemy w 200%-tach
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Muszę się dopiero dowiedzieć ponieważ nie znam na pamięć. Druga sprawa to to, że koelsie tam pracujący są dosyć niekumaci i trzeba się z nimi trochę pomęczyć zanim znajdą coś interesującego .
Ostatnio zmieniony przez Wołek 2006-10-03, 10:12, w całości zmieniany 1 raz
Przecież w Wawie, masz pewnie salonów alfy i fiata od groma, jak w krośnie sprowadzą to w wawie też. Ja tam wole OEM'owskie części, tańsze i wyższej jakości...
Wszystko przychodzi z czasem Miałem swego czasu 3 fiaty 125p 2.0 DOHC i też różni ludzie mi mówili, że zdobycie części graniczy z cudem, a jak robiłem remont to miałem każdą jedną część silnika na następny dzień . Wystarczyło zamówić w zwykłym sklepie motoryzacyjnym
Model: Inny
Silnik: Civic jajko
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-01-24, 14:30
Niedawno kolega napisał mi info. Często bywa po różne graty w Inter Cars w Lublinie i zaznajomił sie tam juz z jednym sprzedawca i poszperał w kompie i ... szok.
Maja od groma części do Alfa Romeo 75 zawieche i inne do Giulietty i większośc na stanie albo na zamówienie w przystępnych cenach i uwaga są nawet części do Montreala!!
Wysłany: 2007-08-08, 21:14 Re: Skad czesci do 75/Milano
[quote="bozoni"]
pozdrawiam
bozoni[/quote]
W jednym wątku tylu znajomych z IK@Ra
Cześć Stefan. Widzę, że nie możesz przeboleć tej czerwonej 116tki. A ja w końcu jedną dopadłem. Ale narazie jest incognito Pewnie wiosną ją "zalegalizuję".
Części do MILANO.
Niestety nasz kolega z Poznania skasował (pośrednio on) swoją kupioną w marcu Milano w dobrym stanie. Będzie z niej brać części do restaurowanej America, ale dużo zostanie luzem. Choć wątek został założony z myślą o nowych częściach, to i tak postanowiłem się wstrącić, gdyż rzadkość to w końcu. Szczególnie gdy chodzi o drobne drobiazgi.
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum