Model: Inny
Silnik: Civic jajko
Rocznik: 1992
Wysłany: 2006-12-01, 23:50
Co oznacza duża kasa? Jak na Polske to cena 10tysi jest już duża jak za 75 nawet turbo a jak na niemcy czy italie to 5tysi euro jak bedzie lalka to normalna cena
Niewiesz kiedy auto będzie gotowe?
Jak przejechał się Turbawką to mordeczka mu się uśmiechała , zrobiłona nim wrażenie jazda Test
Nic dziwnego! Rzadko kto ma okazję machnąć się wozem ważącym 1100 kg mającym napęd na tył i 165 KM pod machą
Mam nadzieję że ja także będę miał taka minę
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 2885 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-12-02, 00:13
Ale Ty męczysz się sam i ten uśmiech może długo poczekac , pisz jak masz jakiś problem znam ten silnik jak własną kieszeń i chętnie podpowiem w razie problemu
Ale Ty męczysz się sam i ten uśmiech może długo poczekac , pisz jak masz jakiś problem znam ten silnik jak własną kieszeń i chętnie podpowiem w razie problemu
Andrew spoko jak coś to się zgłoszę ,
ale wyobraź Sobie tę radochę: sam wszystko złożyłem...
i nie zapłaciłem temu .... elektrykowi
To jest Bezcenne...
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 2885 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-12-03, 13:15
Pewnie wszystko co jest związane z silnikiem , przeniesieniem napędu i całym zawieszeniem jest wymontowane z tego samochodu. Sama karoserja jest do lekkiej poprawki tak szczeże wszystko co miało wartośc i całe przyjemnośc tego samochodu zostało mu zabrane . Ja bym go nie kupił
Dzięki za odpowiedz w temacie i na temat... Super.... Podaj mi chodz jedną różnicę między układem przeniesienia napędu i zawieszeniem w TS a w turbo?? Poza przełożeniem głównym??
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Ostatnio zmieniony przez Wołek 2006-12-03, 13:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum