no tak jak w temacie, niestesty potrzebuję poduszki pod skrzynie biegów do mojego biednego TS'a, który gdy tylko zmienię mu kierunek momentu obrotowego na wale napędowym strasznie tłucze mi w nadwozie skrzynią
Próbowałem własnym sumptem coś znaleźć ale bezskutecznie więc zgałaszam się tu o pomoc, może ktoś ma jakieś koncepcje jak zaradzić (bądź gdzie zaradzą mi), będę BARDZO WDZIECZNY
PS. części używane też oczywiście mnie jak najbardziej interesują
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3073 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-02-05, 00:08
Na Allegro jest facet z miejscowości Mokrsko on handluje cześciami do 75 tek. ja kiedyś kupiłem w sklepie nówki drogo to niewyszło, możesz spróbować też w sklepie ICAR tel 501 186 256 Radziłbym kupić nówki bo używki mogą się szybko rozsypac
Mój tata zamawiał te poduszki w salonie fiata nawet. Sprowadzili i wymienili bez problemu.
Pituś [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-05, 09:49
i już dziękuję za odzew
1. jesli chodzi o sklep Icar w Wwie na Gołębiowskiego to powiedzieli, ze mogą mieć dla mnie 1 sztukę (prawą)..
2. Kolo z "Mokorska" poduszkę ma ale za używkę krzyknął cenę jak za oryginał!!
uhh..
3. który to serwis Fiata? poproszę o jakiś namiar, żeby ich namierzyć
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3073 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-02-05, 09:59
Sklep Vemapol z Jabłonnej lub serwis Fiata na Jagielońskiej ( Modlińska ) na przeciwko FSO lub ASO z ul. 1 sierpnia . Ja osbiscie kupowałem nowe części do 75 na Bobrowieckiej 2 ale tego Aso już niema
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum