andrew a myślałeś nad tą [URL=http://moto.allegro.pl/item223912044_alfa_romeo_75_3_0v6_america.html[/URL]
byłem u tego gościa jest mechanikiem ja ogladałem 75 2.5 QV, jego była 1,8 czerwona i ta srebrna 3.0 V6. Może warto się zainteresować gość jest dość rozsądny i można się z nim dogadać.Co do stanu technicznego to niewiele wiem poza tym że wymieniał łącznik od strony skrzyni ( pamagałem go nabyć ), oraz że stan zewnętrzny jest adekwatny do wieku auta. Samochód zanim trafił do Szczecina jeździł w stolicy.
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3060 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-08-11, 19:12
majk napisał/a:
andrew a myślałeś nad tą [URL=http://moto.allegro.pl/item223912044_alfa_romeo_75_3_0v6_america.html[/URL]
byłem u tego gościa jest mechanikiem ja ogladałem 75 2.5 QV, jego była 1,8 czerwona i ta srebrna 3.0 V6. Może warto się zainteresować gość jest dość rozsądny i można się z nim dogadać.Co do stanu technicznego to niewiele wiem poza tym że wymieniał łącznik od strony skrzyni ( pamagałem go nabyć ), oraz że stan zewnętrzny jest adekwatny do wieku auta. Samochód zanim trafił do Szczecina jeździł w stolicy.
Tak myslałem ale ten kolor mi całkowicie nie odpowiada miałem taki i strasznie mi się nie podoba , na zdjęciu ten silnik wyglada jakby smigał w motorówce wszystko zardzewiałe chcę kupić takie auto z odpowiednim silnikiem i w odpowiednim kolorze choć cena tej srebrnej V6 jest kusząca
Zmiana koloru w tego typu samochodzie nie wchodzi w grę, tego typu pojazd traktuje jako Youngtimer i wszystkie modyfikacje niszczą go bezpowrotnie. Co do korozji w komorze silnika - samochód stał pewnie jakiś czas lub był użytkowany sporadycznie.
Zmiana koloru w tego typu samochodzie nie wchodzi w grę, tego typu pojazd traktuje jako Youngtimer i wszystkie modyfikacje niszczą go bezpowrotnie. Co do korozji w komorze silnika - samochód stał pewnie jakiś czas lub był użytkowany sporadycznie.
Pisałem z tym panem od srebrnej 75 3.0. Byłem zainteresowany, ale chciał za nią chyba 8 tysiaków. Napisałem mu, że za tą cenę myślałem, że będzie ładniejsza (chodziło mi o silnik, który zbyt zachęcająco nie wygląda). Strzelił focha i przestał ze mną rozmawiać. Pytałem się też, czy kolor jest oryginalny, niestety odpowiedzi nie uzyskałem. A w ciemno do Szczecina jechać zamiaru nie miałem, więc zrezygnowałem.
Model: Inny
Silnik: Civic jajko
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-08-23, 11:36
Co do srebrnej 3.0 america ze Szczecina.
Oglądałem to auto jakieś 3 lata temu w Wawie.
Została wtedy sprzedana za jakieś 5 tysi....
Auto kilka lat temu miało kompletny remont silnika (fakturki na ponad 7 tysi)
Jednak jeźdząc nią nieodczuwałem tej kasy w silniku.
Był z lekka przymulony i brakowało mu wigoru aczkolwiek pracował naprawde równo ładnie zero wycieków itpitp.
Co do wyglądu auta z zewnątrz to poprzedni właściciel ją pomalował....
Auto w orginale było szare i zostało pomalowane. Teraz spod srebrnego lakieru pomalutku zaczyna pokazywać sie orginalny lakier
A czy ktoś oglądał tego TS-a z Wrocławia ? mały przebieg książka itpitp? jakiś czas temu był na allegro???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum