Gdzie znaleźć reparaturki tylnych nadkoli? Szukam już po Europie i nie mogę natrafić. Ktoś widział? Jestem tak zdesperowany, że zaczynam się rozglądać za Giulietkami na złomowiskach.
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Ostatnio zmieniony przez WlodekzPoznania 2008-05-11, 11:11, w całości zmieniany 2 razy
Ciekawe jak tam moja giulietta . Tylko czekać aż chłopaki w niej poroibią co trzeba i zacznie śmigać
Poszedłeś konsekwentnie? Szkoda... To teraz musisz zmienić sig. Chyba, że innego transaxla masz na uwadze Gdzie zamieszkała?
Moja zaś właśnie jest na etapie łatania małych dziurek w podłodze i bąbelków tu i ówdzie. Podłoga zdjęta, stan bardzo zadowalający. Blacharz sam z siebie obniżył cenę
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Ciekawe jak tam moja giulietta . Tylko czekać aż chłopaki w niej poroibią co trzeba i zacznie śmigać
Hehe, na razie kociol jest, cos sporo nam sie zrobilo tych transaxli, niedosc, ze 75tki nie pokonczone to jeszcze dochodza kolejne Giulietty... a tak naprawde to do pracy jest tylko jedna para rak . W kazdym razie powinienes wczoraj dowiedziec sie wszystkiego od obecnego jej wlasciciela, no chyba, ze nie dotarl w koncu do Cisnej. Ja strasznie zaluje ze nie moglem jechac, ale niestety dowiedzialem sie o 2h za pozno.
W ogole to przepraszam, ze od czasu tych telefonicznych, trudnych negocjacji nie odzywalem sie, ale wzialem na siebie troche za duzo chyba obowiazkow w pracy i zwyczajnie nie mialem czasu pomyslec chocby o przyjemnosciach. Natomiast ostatni tydzien bylem na wyjezdzie, swoja droga tradycyjnie wykorzystanym na objezdzanie nowych drog(po Bieszczadach przyszedl czas na Sudety zachodnie). W kazdym razie licze, ze jeszcze bedzie okazja porozmawiac i osobiscie podziekowac .
_________________ Pozdrawiam
JacekK
Ostatnio zmieniony przez JacekK 2008-05-25, 01:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum