Znalazłem coś nad czym ostanio dumaliśmy z kumpel, a teraz okazuje się, że można bez problemu (oczywiście napewno za odpowiednia kwotę $$$) pozbyćsię uciążliwego przstawiania drążków, które są i tak o wiele za miękkie np na wyścigi, rajdy czy nawet do zwykłej ostrzejszej jazdy.
Ciekawy patencik podoba mi się chciał bym to zobaczyć na własne oczy a najlepiej być ich posiadaczem amorek z dwiema sprężynkami i do tego regulowany... po prostu cudo można to gdzieś dostać w Polsce i jaki koszt?? może jakieś używki ktoś posiada..
Ale ja o tym nie wiedziałem i strasznie się zajarałem jak to zobaczyłem . Co do drążków to myślę, że bez problemu będę miał możliwość dorobienia grubszych . Jak by ktoś się pisał na komplecik to proszę do mnie .
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Ale ja o tym nie wiedziałem i strasznie się zajarałem jak to zobaczyłem . Co do drążków to myślę, że bez problemu będę miał możliwość dorobienia grubszych . Jak by ktoś się pisał na komplecik to proszę do mnie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum