Gdybym był w posiadaniu takiego cacka a życie nie dobijało by mi gwozdka do trumny to nigdy ale to przenigdy bym się jej nie pozbył, pielęgnowal bym w garazu, dmuchał, chuchał a w piękne wekendy wyprowadzał na przejazdzki
To tylko moje skromne zdanie, a TY zrobisz tak jak będziesz uważał, ale zastanów się nad tym dogłębnie
pozdro
Model: Inny
Silnik: Civic jajko
Rocznik: 1992
Wysłany: 2006-11-24, 23:33
elo no ja właśnie chce taką kupić i jeden człowiek mi taką chce sprzedać tylko ją niby musi od znajomego zabrać moze to twoja wersja america tylko z przodu ma mieć normalny wąski zderak bo ponoć bita była i tylko taki mieli???????
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3060 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-11-24, 23:37
cena nie jest ustalona , myślę że to ona zadecyduje czy Ją sprzedam . Wiadomo samochód stoi od czerwca od momentu przesiadki do 155 V6 , były w tym czasie zmieniane uszczelki , oleje itp ale gdy chciałem auto odebrac to ciągle coś wychodziło ( pisałem już wcześniej ) poprostu brak czasu nie pozwala wszystkiego dopilnowac i dokończyc jak należy a im dłużej auto stoi tym gorzej dla niego
Model: Inny
Silnik: Civic jajko
Rocznik: 1992
Wysłany: 2006-11-24, 23:56
masz jakieś foto ?? mi koleś obiecał że ją sprzeda za 4tyś zł jaki to dokładnie rok i co tam trzeba robić w niej?? tak dokładniej jaki jest sens żebyś ja mu sprzedawał a ja potem od niego odkupywał? ile byś mniejwięcej za nią chciał??
Andrew dlaczego wyskoczyłś z klubu "transaxle"?
Czas to chyba nie wszystko?
A Twój syn...
Nie będzie mu dane poznać dokładnie uroków tylnego napędu w OPA...
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3060 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-11-25, 21:01
Zebyś zobaczył jak on się męczył a ja mało nie dostałem zawału Tak czy inaczej powrót do 75 jest pewny , wiosną jadę do helmutów i z tamtąd przyprowadzę V6 lub turbawkę to sobie objecałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum