mam malenki problem mam załozone radio na CD wsadziłem kieszen ale ta kieszen na doklkach podskakuje i ni piosenki przerywa jak je umocowac na stałe zeby mi juz nie skakało moze macie jakies pomysły jak to zrobic zeby juz nie skakało w załaczniku dołaczam fotke
Z tylu radia jest albo otwor gwintowany albo szpilka gwintowana M5 do tego montujemy kawalek plaskownika (aluminium, blacha, miedz, material wedle zasobnosci portfela) i mocujemy drugi koniec gdzies do tylnej czesci deski rozdzielczej - tak zeby nie bylo widac - to zapewni stabilnosc radiu. Wkladanie gabek to polsrodek, na styropianie piszczy i do szalu doprowadza. Z doswiadczenia wiem ze radia na cd mniej przeskakuja jak sa na sztywno zamocowane niz jak na gabkach leza lub na sprezynkach wisza - kiedys mialem malucha i rozne rzeczy sie testowalo
Pozdrawiam.
_________________ Kupie Alfe Romeo 33 4x4 kombi
Praktyka - jest wtedy gdy wszystko dziala, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - jest wtedy gdy wiemy wszystko, ale nic nie dziala.
My laczymy praktyke i teorie - nic nie dziala i nie wiemy dlaczego!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum