Model: Alfa Romeo 164
Silnik: 2.0 V6 TURBO
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-03-16, 20:29
No wlasnie .teraz wiem dzieki bo slyszalam przerozne wersje od mechanikow ale zadna zblizona do waszych,no wkoncu jak mam komus wierzyc to tylko alfaholikom
_________________ Dobry mechanik na wage złota _szanujcie jak macie!
Wysłany: 2007-03-16, 20:56
A wlasnie..... cholercia a jak to sprawdzic ja mam przebiegu 180000 w polsce ona jest jakies 3miesiace i nie wiem kiedy byl wymieniany :shock
Jestem z Grochowa. Znalazlam ta nieszczesna maske w moim kolorze u was na forum.Wszedzie mi proponowano jakies abstrakcyjne kolory i ceny , jade w poniedzialek az za grojec na wymiane ale czego sie nie robi dla swojej pszczolki.
Ostatnio zmieniony przez andzia 2007-03-16, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3060 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-03-16, 21:01
Zawsze po zakupie robi sie takie rzeczy bo nigdy nie wiadomo kiedy to było wymienione. Warsztat na Młodnickiej ale najlepiej na chodeckiej na Bródnie ( Taniej ) Ładna mi pszczółka to niedzwiadek
Wysłany: 2007-03-16, 21:24
Dzieki za informacje,dojscie do czesci to ja mam tylko wlasnie do mechanikow to nie bardzo.ale dzieki zajrze na ta chodecka.
75andrew155 napisał/a:
Ładna mi pszczółka to niedzwiadek
To jest pszczółka tylko ze lata jak wsciekla
75andrew155 napisał/a:
Zawsze po zakupie robi sie takie rzeczy bo nigdy nie wiadomo kiedy to było wymienione. Warsztat na Młodnickiej ale najlepiej na chodeckiej na Bródnie ( Taniej ) Ładna mi pszczółka to niedzwiadek
No niestety na chodeckiej to nie bardzo ten rozrzad,bylam i blacharskie rzeczy owszem ale rozrzad to raczej nie.Moze znacie kogos znajomego blizej grochowa kto by wymienił?Bo to w konu nie jest wymiana gumy i lepiej zeby wiedzial co robi tymbardziej ze mowiono mi ze to nie jest takie łatwe tutaj.
Wysłany: 2007-04-03, 09:21
rigobert napisał/a:
Odmówili Ci na chodeckiej wymiany rozrządu
Aż nie chce mi się wierzyć..
Chodecka 1d... nieprawdaz? Wczoraj odstawiłam tam swoje auto zeby zrobili wkoncu porzadek z maska bo zle sie skladala ,mieli wyciagnac belke ,a w rozmowie o rozrzadzie w srode jak sie umawiałam stwierdzil ze raczej nie ,moze zapyta kolege ktory sie podejmie tego w tym aucie ale nadal cisza,a jak ma mi to robic ktos przypadkowy ktory MOZE to zrobi to ja dziekuje za takich fachowcow.Pozattym nic nie powiedzial jak dotad.Na dodatek nikt od wczoraj nie odbiera tam telefonu :abonent czasowo niedostepny: mieli do mnie dzwonic i cisza.I jak tu sie nie wkurzyc!!!
Zreszta całe to zajście opisałam w "Sprawdzonych mechanikach" poczytajcie jak nie chcecie sie naciąć!!!!
Ostatnio zmieniony przez andzia 2007-04-04, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3060 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-04-05, 16:32
andzia napisał/a:
rigobert napisał/a:
Odmówili Ci na chodeckiej wymiany rozrządu
Aż nie chce mi się wierzyć..
Chodecka 1d... nieprawdaz? Wczoraj odstawiłam tam swoje auto zeby zrobili wkoncu porzadek z maska bo zle sie skladala ,mieli wyciagnac belke ,a w rozmowie o rozrzadzie w srode jak sie umawiałam stwierdzil ze raczej nie ,moze zapyta kolege ktory sie podejmie tego w tym aucie ale nadal cisza,a jak ma mi to robic ktos przypadkowy ktory MOZE to zrobi to ja dziekuje za takich fachowcow.Pozattym nic nie powiedzial jak dotad.Na dodatek nikt od wczoraj nie odbiera tam telefonu :abonent czasowo niedostepny: mieli do mnie dzwonic i cisza.I jak tu sie nie wkurzyc!!!
Zreszta całe to zajście opisałam w "Sprawdzonych mechanikach" poczytajcie jak nie chcecie sie naciąć!!!!
O rany co sie dzieje z Mariano ? w takim razie zostaje Młodnicka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum