tak wrzucam tego posta, choć wszem i wobec wiadomo, że dorwać manuala jest bardzo ciężko.
mam po włosku, szukam po angielsku lub po polsku. może być pdf. czy ktoś posiada?
tak wrzucam tego posta, choć wszem i wobec wiadomo, że dorwać manuala jest bardzo ciężko.
mam po włosku, szukam po angielsku lub po polsku. może być pdf. czy ktoś posiada?
pozdrawiam
Mam takiego manuala po angielsku na CD ale po tym jak mnie ktoś prosił o jego wysłanie i zadeklarował zwrot kosztów a potem nawet dziekuję się nie doczekałem, stwierdziłem, że nie warto. Jak się kiedyś spotkamy na zlocie, imprezie torowej to chętnie ci skopiuję.
Wszystkie alfy na CD?!... Jak mozna od Ciebie to zdobyc?
Moze bys mi przegral? Plytke i koszta wysylki moge oplacic przelewem na konto, lub wyslac Ci plyte i koperte ze zwrotnym adresem.
Daj znac czy sie da?
Pozdrawiam.
_________________ Kupie Alfe Romeo 33 4x4 kombi
Praktyka - jest wtedy gdy wszystko dziala, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - jest wtedy gdy wiemy wszystko, ale nic nie dziala.
My laczymy praktyke i teorie - nic nie dziala i nie wiemy dlaczego!
Do 164 mam książki oryginał z mojej- kupiłem ja z salonu w Niemcach- wystawowa kiedyś, a potem jeżdził nią wł. salonu i razem z nią dostałem kpl. dokum. a płytke mam na twardym spróbuje zgrać bo komuś pozyczyłem już chyba ze 3 płytki i nie mam teraz. do 155 mam po polsku We wtorek dowiem sie jaki koszt skopiowania i dam znać
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum