czy mozna dostac zestaw naprawczy do maglownicy i moze ktos wie w jakiej cenie
można dostać zestaw naprawczy , podkładki,oringi, mega paczka
Występują tylko w oryginale, ostatnia cena zestawu jaka miałem na sklepie to 250 zł
zestaw ten powninenem dostac w serwisie alfa romeo co nie?? bo obdzwonilem firmy regenerujace maglownice to spiewaja grubo ponad 500 za regeneracje a to mi nie lezy poniewaz musze jeszcze zrobic pare rzeczy w alfce zeby bylo cacy
_________________ AR 33 1,3 - była
AR 33 1.4 Imola - odpoczywa w garażu
AR 33 1,7 8v - była
AR 33 1,7 16v P4 - obecnie
słuchaj moge ci podac numer z maglownicy bo mam ja w domu a samochod stoi na wiosce u moich dziadków i tam sa dokumenty wszystkie wiec musiał bym jechac 20km na wioske zeby ci je podac :/
AR 33 1,7 8v - była
Szary [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-10, 16:54
Strzala_1 napisał/a:
...obdzwonilem firmy regenerujace maglownice to spiewaja grubo ponad 500 za regeneracje...
A mówiłeś że to od Alfy ? Spróbuj nie mówić że to AR myśle że będzie taniej. Mechanicy więcej sobie liczą za takie auta. Założe się że taka robota przy Fiacie czy Golfie zamknęła by sie w 300-400zł
A tak przu okazji, jest gdzieś możliwość regulacji luzu na maglu ?
znalazłem firme która mi to zrobiła i nie az tak drogo i juz dzis złozyłem alfke zostało pare drobiazgów ( abs nie działa i syf w zbiorniku) a co regulacji luzu to nie jestem pewny ale chyba jest takie cos
AR 33 1,7 8v - była
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum