Wrócę jeszcze do tematu felg tzn chodzi mi o średnice otworu centrującego jaki on dokładnie jest bo czytam różne źródła i jest pół na pół, jedni piszą że jest to 58,1mm a drudzy że 58,6mm i teraz zgupiałem w końcu jaki ma być ten otwór. Proszę napiszcie jakie macie u siebie bo mam na oku jedne felgi ale nie wiem czy ten otwór będzie dobry. Wielkie dzięki za jakąkolwiek odpowiedź!
potwierdzone u mnie i jest to na 2008% 58,1mm
_________________ AR 33 1,3 - była
AR 33 1.4 Imola - odpoczywa w garażu
AR 33 1,7 8v - była
AR 33 1,7 16v P4 - obecnie
Dzisiaj przyszedł olej i chce jechać go wymienić jest tylko jedna kwestia ile oleju wchodzi do silnika 1.7 8V I.E.?? Mam bańkę 5 litrów mam nadzieję że starczy
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Tak czytam i czytam..... Mocno zeszliscie z tematu. Temat dotyczył możliwości zdobycia części a niedlugo bedzie tu niezły bajzel. Kolego Spirit proszę szukać odpowiedzi na forum, a jeżeli ich nie ma to proszę zakładać odpowiednie tematy.
Co do części z okna mam widok na auto-szrot. Widzę, że pojawiają się tam coraz lepsze wozy... ostatnio pojawiła się czarna alfa 33. Widziałem ją z każdej strony i chyba jest warta uwagi jeśli ktoś potrzebuje np. blacharki. Widać, że nie jest rozbita i przyjechała na kołach. Kto wie, może nawet silnik ma dobry
Co do części z okna mam widok na auto-szrot. Widzę, że pojawiają się tam coraz lepsze wozy... ostatnio pojawiła się czarna alfa 33. Widziałem ją z każdej strony i chyba jest warta uwagi jeśli ktoś potrzebuje np. blacharki. Widać, że nie jest rozbita i przyjechała na kołach. Kto wie, może nawet silnik ma dobry
pozdrawiam
Mogę prosić jakieś namiary na ten szrot
_________________ Lancia Beta Coupe 1300 rok 1978 Bianco Saragota
Przejście Nelly Rokity z PO do PiS wzmocniło intelekualnie obie partie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum