Wysłany: 2008-07-07, 16:39 [33] Prosze o pomoc i rade !
Problem wygląda tak mam alfe 33 94 r. wersja imola , niestety padała mi panewka nie wiem dokładnie na którym korbowodzie , nie wiem co mam robić , czy wymieniac panewke i szlifowac wałek (nie wiem czy to opłacalna operacaj i na ile to wytrzyma) , mam problem ze znalezieniem odpowiedniego silnika na przeszczep oraz mam ograniczony budżet , Bardzo prosze o rade i z gory dziekuje za pomoc , niechialbym sie rozstać z tym samochodem.
na częsci bedziesz potrzebiował jakieś 1000 zł a mechanik niewiem ile moze wziąśc ja bym mogł ci to zrobić ale teraz niemam kiedy. W lbn mozesz zapytać o cenę u ciechanka ja tam pracuję ale dopiero kilka dni i niewiem jak tam z cenami.Jak byś ja wstawił to miał byś dobrze zrobione no chyba że masz jakieś dobre miejsce na remont to wtedy moze jakoś po godzinach mogł bym ci pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum