Silnik pracuje świetnie, już się wszystko rozruszało. przynajmniej ja nic nie słyszę. Tylko trzaski plastików i uszczelek a także gałka skrzyni biegów grr. Na plastiki i uszczelki to może silikon pomoże albo zwykła wazelina
_________________ ...REGGAE OR NOT...
Cuore Sportivo
Fiat 126p - Maluszek "biała strzała"
Alfa Romeo 33 1,7 16 v - grzechotka
Alfa Romeo 156 1,8 ts - Tylko przez miesiąc
Alfa Romeo obecna - bandytka
BMW e36 318 - bunia
No to się ciesze Miałem odrobinę obaw bo ostatnie dni alfy uzytkował ją ten człowieczek co ją wziął odemnie a on raczej nie potrafi docenić AR co zreszta widac było Tej wtyczki nie znalazłem musiała gdzies z autem zaginąć.NIE OSZCZĘDZAJ NA OLEJU dobra rada.Ja u siebie dokręcałem plastiki tylko i było elegancko oczywiście z wyjątkiem tylnej półki ale i na nią znajdę patent
Olej niedługo będę zmieniał, teraz mi padł rozrusznik i nie mogę dojechać do garażu bez odpalania na pych, na szczęście mam 2, szkoda że nie ma tej wtyczki, może na szrocie gdzieś takie będą tylko ciekawe czy są gdzieś w innych autach takie wtyczki. Ratunek też jest w przerobieniu wtyczki na tą z 16 v i po kłopocie
Ostatnio zmieniony przez wynalazek 2008-05-12, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
Okej, dziękuje z góry. Problem z rozrusznikiem jest rozwiązany. To nie była wina rozrusznika tylko masa na silniku uciekała i dlatego na pych odpalalo auto bez problemu a rozrusznik nie kręcił.
Cuore Sportivo
BMW e36 318 - bunia
Ok! Wielkie dzięki. Adres wyśle na PW
Alfunia śmiga jak szalona. Mam nadzieję że jak zrobię tą sondę to będzie mniej spalać. W weekend czyściłem tapicerkę w środku. Przymierzałem się też do wymiany foteli przednich na recaro, ale zabrakło czasu. Zdjęcia belli można zobaczyć w dziale nasze belle. Pozdrawiam
Cuore Sportivo
BMW e36 318 - bunia
Ostatnio zmieniony przez wynalazek 2008-05-18, 22:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum