Wysłany: 2008-06-18, 12:46 [33] Czym różni sie 1.4 IE od 1.4 Imola
Posidam AR 33 imola teraz zamierzam kupić kolejną 33. znalazłem odpowiednią z 92r. i nie jest to wersja imola silnik także 1,4 . Chciałby sie dowiedzieć czym różni sie od wersji imola . Bede potrzebował zrobić z niej przeszczep do mojeje Imoli czy nie bedize problemu??
Jaką przyczepę chcesz zrobić, chcesz ciąć auto i robić z tego coś?
Chodzi o "przeszczep" czyli dawcę organów
Imola to tylko wersja 33-ki która różni się od "zwykłej" wnętrzem z wersji QV, spojlerem na klapie bagażnika,progami z 16v i emblematami. Zresztą było wiele wersji oprócz Imoli: Benetton, Feeling, Hit ale Imola była najpopularniejsza.
_________________ Ik@r 1111
AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
AR 145 2.0 TS 2008-...
Ostatnio zmieniony przez williamdrake 2008-06-18, 14:03, w całości zmieniany 1 raz
a ja myslalem ze QV mialo recaro wnetrze :/ no i imola ma jeszcze szyberdach albo klime ;] i wycieraczka tynej szyby. Silnik mozesz spokojnie przekladac jest ten sam i ogolnie wszystkie czesci z jednej do drugiej pasuja wiec co Ci sie bedzie bardziej podobalo mozesz wkladac w ta lepsza
QV nie miała Recaro w standardzie, Recaro w standardzie było tylko w P4
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2008-06-20, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum