Witam
Właśnie dzisiaj stwierdziłem że mam nieszczelność na chłodnicy, nie na wężach tylko na samej chłodnicy.Leci gdzieś po środku
Proszę o podpowiedz, czy środki do uszczelniania układów chłodniczych zdają egzamin, a jeśli tak to jaki polecacie.
Jeśli uważacie, że nie warto tracić na to kasy, to też chętnie przeczytam Wasze opinie.
Z góry dziękuję za podpowiedzi.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Witam
Właśnie dzisiaj stwierdziłem że mam nieszczelność na chłodnicy, nie na wężach tylko na samej chłodnicy.Leci gdzieś po środku
Proszę o podpowiedz, czy środki do uszczelniania układów chłodniczych zdają egzamin, a jeśli tak to jaki polecacie.
Jeśli uważacie, że nie warto tracić na to kasy, to też chętnie przeczytam Wasze opinie.
Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Na jakiś czas pomoże Ci proszek (granulat) firmu Pulsar koszt 5 zł. Przetestowałem ok. 8 miesięcy jeździłem na tym. Ewentualnie chłodnica nówka 270 zł
gdzies juz pisalem o tym .panowie koniecznie sprawdzac korki one musza sie otwierac przy okreslonym nadcisnieniu.japonce maja wartosc ok 1.1 bar a nasze niunie cos ok0.9 bar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum