Musze zmienić tarcze hamulcowe i tu pojawia sie moje pytanie jakie polecacie chodzi mi tylko o opinie na temat używanych przez was tarcz. Jak ktoś ma zamontowane i jeździ to niech napisze jak sie sprawują , zależy mi na tarczach które sprawdza sie w trochę bardziej dynamicznej jeździe.
Gdyby ktos był zainteresowany to podaje ceny tarcz firmy Tarox
G88 1240
SJ 1240
ZERO 1142
F2000 1289
Ceny dotycza kompletu tarcz na os przednia o grubosci 26mm.
Ostatnio zmieniony przez Piotrek1987 2008-01-11, 13:42, w całości zmieniany 1 raz
Moglby ktos napisac opinnie o tarczach Zimmermann i ATE bo szukajac po róznego rodzaju stronach zaczynam sie gubic jedni je polecaja a drudzy mówia że szybko pekaja lub sie krzywia. jakie wy macie doswiadczenia z takimi tarczami??
Jeszcze jedno pytanie kto w swojej alfie ma wentylowane tylne tarcze. Bo jak dzwonie do sklepów to wszyscy sa zdziwieni i pisza żę w katalogach nie maja takich tarcz, że powinny byc zwykłe gładkie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum