Witam wszystkich,z racji tego,że zostałam obdarowana Alfą Romeo 145 a jestem auto maniaczką postanowiłam przyłączyć się i do Waszego klubu .
Należe do klubu Mazdy bo i takie autko mamy w rodzinie.Kocham prowadzić auto,brać udział w różnych konkurencjach,czy to 1/4 mili czy to slalom grunt by za "kółkiem" .Należe do kobiet,które interesuje nie tylko gdzie pedał gazu itd ale też co mieści się pod maską i zdobycie jak największej wiedzy o "stanie mechanicznym".
Serdecznie pozdrawiam .
Dziękuje za przywitanie .Moją niunie Alfke czeka mały remoncik,nie lubie jak coś "puka,piszczy,zgrzyta" i też dlatego jestem bardzo wdzięczna osobie,która wstawiła "instrukcję obsługi".Prześledziłam tematy mnie interesujące ale nie ukrywam,że licze na Waszą pomoc.Znacie to auto zapewne dłużej jak ja(ja od około miesiąca) i więcej możecie powiedzieć.Co mnie ujmuje w Alfie-to piękna melodia silnika Boxer-wowww robi wrażenie .Kochani jak możecie (bo nie zapoznałam się jeszcze dobrze z układem forum),gdzie znajde region Warmii i Mazur,ludzi z tego regionu?Interesują mnie też spoty jakie są organizowane jak i duże zloty .Pozdrawiam.
Ave Alfa
Region Warmii i Mazur "podpięty" jest pod Polske Centralną
Co do ogólnopolskiego zlotu to zapraszamy na strone ZLOT 2008 gdzie mozna wszystkiego sie dowiedziec .
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Kochani a macie może jakieś ulotki klubowe?Wiem wiem wiem,są tematy i wystarczy poszukać ale wybaczcie.Dlaczego pytam?bo namierzyłam dzisiaj w mojej mieścinie dwie Alfy i w miejscowości gdzie pracuje też.Mozna zachęcić ludzi by dołączyli do naszej grupy .
_________________ Odprowadzony do spoczynku wiecznego niosącego spokojny sen ... +06.07.2008(:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum