Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 2002
Wysłany: 2008-05-07, 15:11
Za wszystkich nie odpowiem, ja zamierzam przyjechac
Jak bedziesz mial juz spieta stronke z informacjami co , gdzie i jak to zamieszcze te infa na stronie Squadra di Varsavia i rozesle mailiki.
Ostatnio zmieniony przez rastas 2008-05-07, 15:12, w całości zmieniany 2 razy
Ładnie Panowie,nawet pokazali was w TVN TURBO.WIDAĆ BYŁO,ŻE WSPANIAŁA ZABAWA BYŁA
Kolego czy Ty widziałes jak TVN TURBO podeszło do sprawy? Lepiej juz żeby nic nie mówili jak maja gadac takie głupoty i robic taką fuszerkę...
Poprostu żenada...
Rastas co Ty na ten "reportazyk"? Tak sie cholera staraliście, zorganizowaliście świetna imprezę na której nie było chyba osoby która źle by się czuła a tu NAS tak zdawkowo i do tego pod znakiem zapytnaia potraktowali...
Ciekawe czy redaktorzyna jakoś ta informację skomentuje bądź sprostuje...
Żal...
_________________ Alfa Romeo jest jak Media Markt ... Nie dla idiotów...
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 2002
Wysłany: 2008-05-08, 08:55
Jest na to sposob. Mowie o materiale TVN. Wystarczy wylaczyc glos !!
Co ja na to ? Rozmawialem z FAPem i sa rownie wzburzeni jak my.
Awantura.
Z calej ekipy TVNu najbardziej impreza poodobala sie kamerzyscie
<Pocialem wczesniejszy tekst uwazajac, ze badzmy ponad to>
Ostatnio zmieniony przez rastas 2008-05-08, 10:16, w całości zmieniany 1 raz
No Rastas...Masz rację...To jemu powinno byc głupio...Choć pewnie nie poczuwa sie do winy i watpliwe że ustosunkuje się do NAszych pretensji i w jakikolwiek sposób sprostuję swój "reportażyk"...
Moja kobieta jest z wykształecenia dziennikarzem i jak to zobaczyła to stwierdziła że "o obiektywności dziennikarskiej to on chyba nie słyszał"...
Moze więc nie znizajmy się do tego żenujacego poziomu...w końcu jestesmy Alfistami
Pozdrawiam
_________________ Alfa Romeo jest jak Media Markt ... Nie dla idiotów...
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
Cześć wszystkim! Dziękuje za wspólnie spędzony czas na Torze w Poznaniu oraz organizatorom i koledze _Zaglowi_ za odwiedziny i wspólnie z jego dziewczyna wypite Desparados.
Co do materiału z TVN szkoda ze został zrobiony tak jak by tylko awaryjność samochodów była najważniejsza
A gdzie nasze pasja związana z Alfami, a jazda na sportowo najbezpieczniej to na torze w Poznaniu.
Ostatnio zmieniony przez luciano 2008-05-08, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
Cześć wszystkim! Dziękuje za wspólnie spędzony czas na Torze w Poznaniu oraz organizatorom i koledze _Zaglowi_ za odwiedziny i wspólnie z jego dziewczyna wypite Desparados.
Co do materiału z TVN szkoda ze został zrobiony tak jak by tylko awaryjność samochodów była najważniejsza
A gdzie nasze pasja związana z Alfami, a jazda na sportowo najbezpieczniej to na torze w Poznaniu.
To się Luciano wreszcie Avatara porządnego doczekałeś Fajny!
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Ojj, tor zdecydowanie uzależnia, nawet zaczynam myśleć o udziale w ALT-ach, tym bardziej, że sprzęt strzelił mi focha, czym nie pozwolił na podszlifowanie umiejętności ;-)
Świetna atmosfera, przygotowanie i organizacja zlotu, zachęcam każdego do udziału w przyszłych odsłonach IK@Rowych spotkań.
No żal trochę 155 Q4 Darka, piękna sztuka była, liczę że po odbudowie znowu zabłyśnie.
Wysłany: 2008-05-09, 09:30 Widziałam,ale nie buło tak najgorzej
[quote="Alfamaniak156"]
Praga69-Beata napisał/a:
Ładnie Panowie,nawet pokazali was w TVN TURBO.WIDAĆ BYŁO,ŻE WSPANIAŁA ZABAWA BYŁA
Kolego czy Ty widziałes jak TVN TURBO podeszło do sprawy? Lepiej juz żeby nic nie mówili jak maja gadac takie głupoty i robic taką fuszerkę...
Poprostu żenada...
Rastas co Ty na ten "reportazyk"? Tak sie cholera staraliście, zorganizowaliście świetna imprezę na której nie było chyba osoby która źle by się czuła a tu NAS tak zdawkowo i do tego pod znakiem zapytnia
alfamaniak 154
Widziałam,ale nie było tak najgorzej.Moim zdaniem po prostu odwalili tylko ten reportaż.Z drugiej strony chyba dobrze,ze co kolwiek powiedzieli?
alfamaniak 154
Widziałam,ale nie było tak najgorzej.Moim zdaniem po prostu odwalili tylko ten reportaż.Z drugiej strony chyba dobrze,ze co kolwiek powiedzieli?
Najśmieszniejsze jest to, że nic nie powiedzieli. Przysadzili komunał o Alfach Romeo okraszając to informacją, że dają frajdę (gdy jadą), są szybkie i kosztowne oraz, że jeden jest do tego stopnia szurnięty, że kupił pucharówkę. O co chodziło w całej imprezie, ani co to była za impreza nie zostało wspomniane. Ot kilku maniaków co to się zebrali pojeździć, a że mają setki, to cały tor sobie wynajęli. Na takie dictum gawiedź telewizyjna robi wielkie WOW i łyka bezrefleksyjnie kolejną reklamę. Dziennikarskie partactwo jakże dla współczesnej telewizji typowe. Dlatego właśnie nie mam od kilkunastu lat w domu telewizora.
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
"Nie życzę źle wam
Tylko jak włączę TV to bym was koorwy powystrzelał "
tv to syf! nie oglądam:) i ten material widzialem w necie.. brak słów
_________________ Planujemy wyjazd na Nurburgring - najbardziej wymagający tor świata, zarazem motoryzacyjny CUD ŚWIATA, info w dziale ZLOTY/SPOTKANIA!!
Ostatnio zmieniony przez BiG_G 2008-05-09, 11:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum