Właściciel, Darek Jarnecki, początkowo podłamany wrócił dziś rano do domu z samochodem na lawecie. Ale w południe zadzwonił (mieszka ok. 200 km od Poznania), że samochód będzie odbudowywał, a dziś jeszcze wróci na ostatnie konkurencje rajdu turystycznego Twardy jest! Podziwiam. Na kolacji już byli. Właśnie skończyliśmy wieczorne rozmowy
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Ostatnio zmieniony przez WlodekzPoznania 2008-05-04, 03:02, w całości zmieniany 2 razy
Jazdy na torze i KJS rewelacyjne, choć jako pilot nie spisałem sie za dobrze zabawa była przednia Dzieki AR_33 miałem okazje przekonać sie o potencjale jego 33 1.7 16V, dosłownie ogień, predkosci na torze dochodzace do 180km/h, bardzo szybkie zakręty na których alfa pokazywała na co ją stać, a stać ją na wiele o czym przekonało sie kilku kierowców innych aut , po takim dniu człowiek mysli tylko zeby sobie kupić alfe z mocnym benzyniakiem boxerem albo v6 dobrze ze lotto trzy razy w tygodniu
A dla Roberta ogromne podziekowania za wspaniałą zabawe i zaufanie mam nadzieje ze kiedyś uda sie odwdzięczyć
ciekawe jakie czasy wykręciliśmy na tle innych zawodników?
Kolega 155 miał mały wypadek, przekoziołkował swoją Alfą Zniszczona dość konkretnie...ale kierowca na zamknięciu zlotu był i ogłosi że będzie ją naprawiał...w końcu to perełka
A tak na marginesie wielki SZACUN dla Rastasa Macieja oraz uczestników i reszty fantastycznych ludzi którzy styworzyli całą atmosferę zlotu
Szykuje się się coś we wrzesniu na MAzurach bodajże weekend 12-14 września
Pozdrawiam Panowie serdecznie
_________________ Alfa Romeo jest jak Media Markt ... Nie dla idiotów...
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
Szykuje się się coś we wrzesniu na MAzurach bodajże weekend 12-14 września
29-31 sierpnia odbędzie sie zlot ALFAHOLIKÓW
Paweł156 napisał/a:
Jazdy na torze i KJS rewelacyjne, choć jako pilot nie spisałem sie za dobrze zabawa była przednia
Paweł156, zabawa była przednia i o to w tym chodziło, jako Pilot sprawdziłeś się bardzo dobrze
Wielkie podziękowania dla Organizatorów super organizacja
Moja Bella teraz stoi i odpoczywa, ale z satysfakcją muszę powiedzieć, że jak na 17 letnie autko, potrafi jeszcze pokazać pazur , nawet Prosiaki na zakrętach nie mogły nam odejść, że o pewnym BMW 6 nie będę wspominał .
Paweł156 napisał/a:
ciekawe jakie czasy wykręciliśmy na tle innych zawodników?
Jeszce nie widziałem czasów z Toru, jak tylko czegos się dowiem odrazu wkleję
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Odrobinę cierpliwości
Po 15 maja rusza oficjalna strona zlotu przygotowana przez kolegę Freda,tam znajdziesz wszystkie informację.
Mogę tylko zdradzić, że będzie bardzo wiele atrakcji związanych z jazdą samochodem
IK@R_1886
Fatalnie W tym terminie mam targi w Warszawie. Właśnie przez weekend. Tym bardziej będę miał czego żałować.
Praca ne wybiera
Wierz mi Włodek będzie czego żałować, nie jest to co prawda Tor Poznań, ale lotnisko też moż być fajnym miejscem do sprawdzenia swoich możliwości
P.S. Szcególnie jak się człowiek zapoznaje z nową Bellą
IK@R_1886
Poza siepniem szykujemy impreze na 12-14 lub 19-21 wrzesnia na Mazurach z baza noclegowa w Rucianym-Nida.
Bedzie to kolejny, dwudniowy tym razem, Rajd Turystyczny pod haslem Alfa Romeo na Mazurach.
Ostatnio zmieniony przez rastas 2008-05-06, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
Praca ne wybiera
Wierz mi Włodek będzie czego żałować, nie jest to co prawda Tor Poznań, ale lotnisko też moż być fajnym miejscem do sprawdzenia swoich możliwości
Chciałem Ci odpowiedzieć, że piszesz jakbyś nie pamiętał dwóch poprzednich zlotów w Poznaniu (loniska w Bednarach i Kąkolewie). Ale nie możesz pamiętać
Włodek z Poznania
IK@R # 1094
Lokalizację mogę podać
Baza noclegowa w Częstochowie, impreza główna na lotnisku w Rudnikach
Termin 29 do 31 sierpień
Tak jak napisałem wcześniej, po 15 maja będzie już oficjalna strona zlotu.
WlodekzPoznania napisał/a:
Chciałem Ci odpowiedzieć, że piszesz jakbyś nie pamiętał dwóch poprzednich zlotów w Poznaniu (loniska w Bednarach i Kąkolewie). Ale nie możesz pamiętać
Dokładnie tak, nie brałem w nich udziału i szczerze nad tym ubolewam
IK@R_1886
szykujemy impreze na 12-14 lub 19-21 wrzesnia na Mazurach
Rastas jak juz będziesz znał konkretny termin daj znać...bo w mojej firmie musze urlop planować z dość duzym wyprzedzeniem a nie chcemy przegapić takiej fajnej imprezki:)
AR_33 napisał/a:
po 15 maja będzie już oficjalna strona zlotu.
Juz zacieram łapy heehh:)
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 2002
Wysłany: 2008-05-07, 08:43
17 maja bedziemy w Rucianym dogadac szczegoly dotyczace noclegow i wyzywienia i po tym weekendzie bedziemy mogli powiedziec ktory to bedzie z wrzesniowych weekendow.
Organizatorzy sklaniaja sie ku terminowi 12-14 wrzesnia
Własnie byłem na stronce gminy Ruciane Nida...szczerze mówiąc na Mazurach jeszcze mnie nie było...okolica wygląda naprawdę bardzo ciekawie...
Licze że mocno pokombinujecie z atrakcjami chłopaki Qbas pewnie zapewni moc atrakcji
Super sprawa takie spotkania...powiem Ci że się wkręciłem w to ma maxa
Postaram sie pogadać z szefową...może uda sie wynegocjowac jakies fajne nagrody Akurat pracuje w firmie zajmującej sie wszelkiego rodzaju akcesoriami foto/kompy/tele i car accesories... zawsze to dodatkowy usmiech na twarzy zwycięzców
Pozdrawiam
Ale cel mojej wizyty będzie bardziej prozaiczny - jedne z trzech największych w Polsce targów branży ogrodniczej, którą się zajmuję.
Dwa tygodnie wcześniej drugie z tej trójki - w Warszawie.
Włodek z Poznania
IK@R # 1094
Ostatnio zmieniony przez WlodekzPoznania 2008-05-07, 10:47, w całości zmieniany 1 raz
ja też chetnie bym w czyms takim wzial udzial, teraz nie dalem rady, ze wzgledu na brak samochodu ktorego jeszcze nie mam...! jesli bedzie cos takiego w sierpniu wrzesniu to chetnie w tym wezne udział:)))))
_________________ Planujemy wyjazd na Nurburgring - najbardziej wymagający tor świata, zarazem motoryzacyjny CUD ŚWIATA, info w dziale ZLOTY/SPOTKANIA!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum