Minęły już 3 miesiące ponad od założenia tematu, a informacji na temat tego, czy zlot w bielsku będzie miał miejsce nadal nie ma. Niestety, na zlot na pomorzu się nie załapię - samochodu brak, początek czerwca załadowany kolokwiami i całą resztą studenckiego syfu.
Piotrek 147, hehe i tak będziesz za mną na liście
Lidka została ostro zawirusowana
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2007-06-11, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
i bardzo dobrze... mam nadzieje ze wkońcu uda mi się przyjechać swoim autkiem ,
Rafał z bielska radził żebym odrazu po odebraniu wsadził do garażu aż do zlotu. Po czym mam jechać w kolumnie jako środkowe autko tak aby na pewno dotrzeć...
Po czym mam jechać w kolumnie jako środkowe autko tak aby na pewno dotrzeć...
Dokładnie tak jak mówisz i jeszcze na psy musisz uważać
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
i bardzo dobrze... mam nadzieje ze wkońcu uda mi się przyjechać swoim autkiem ,
Rafał z bielska radził żebym odrazu po odebraniu wsadził do garażu aż do zlotu. Po czym mam jechać w kolumnie jako środkowe autko tak aby na pewno dotrzeć...
Oj Piotrze widze , że wziąłeś sobie do serca moje słowa! hehe, ale tak na poważnie to już zadne wypadniecie tłoka z silnika cie nie usprawiadliwi - jakby niebyło to rok temu do Bielska niedojechałeś - ja co przwda nie byłem na zlocie na Pomorzu (sprawy zawodowe), ale tera to ci juz nieodpuszzce i nie jakieś tam Grande punto tyko masz być AR 147 - hehe znowu zrobimy zawiecho - Pozdrawiam!
w Niedziele jade na tor - zobaczymy co oferuje i zapodam potem info!
Pozdrowionka!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Bardzo sie ciesze że jest takie zainteresowanie - napisze wszystkie szczegóły na koniec czerwca powiem tylko że zlot to bedzie termin 31.08.2007r do 02.09.2007r
Pozdrawiam!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum