W skrócie chodzi o to aby nikt nie zapomniał wydrukować biletów, tych z kodem kreskowym, bo bez biletu jazdy nie bedzie
jelsi ktos zgubiuł bilet niech wejdzie na strone alfacity.hu i sie zaloguje i sciągnie jeszcze raz bilet.
My najprawdopodobnie nie zdążymy na zbiórkę w Cieszynie, będziemy Was "gonić" po drodze - więc nie czekajcie, żeby nie robić zamieszania.
Jaki jest dokładnie adres pensjonatów, i od której godziny mamy zarezerwowane pokoje?
Już się nie mogę doczekać
Ostatnio zmieniony przez moninika 2008-04-10, 12:24, w całości zmieniany 1 raz
moninika, z granicy wyruszymy około 1, a całkiem prawdopodobne że nawet bliżej 1.30, więc trochę czasu macie.
Co do noclegówto możemy kwaterować się od godz. 14.00 jednak oba vouchery są u mnie, a bez potwierdznia rezerwacji nikt was nie przyjmie
Jeśli nie dobijecie po drodze, szukajcie nas w Esztergom na parkingu, będziemy widoczni
Pomyślcie o tym że w kolumnie jedzie się fajniej
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
ta kolumna to po nocach mi się już śni
mam nadzieję, że najpóźniej o 23.00 wyruszymy z Łodzi i dogonimy Was na Słowacji.
Nie to że nie chcemy jechać w grupie, ale praca nie pozwala wcześniej wyjechac.
Jeżeli już to proponuję przed nocną jazdą te kilka godzin poświęcić na jakąś drzemkę albo inny odpoczynek (dla własnego bezpieczeństwa), a spotkać się np. 21:30. Wtedy jakaś mała kawa, wyjazd 22:20 i na 23:30 spokojnie jesteśmy w Cieszynie..
Padła wcześniej propozycja zebrania się w Czeladzi i wyruszenia stamtąd. Na pewno kawa zrobiona przez Kate będzie lepsza niż ta z Mac'a..
To jak 22:30
bedziemy
pozdro
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
Spotykamy sie miedzy 22.00 a 22.30 pod Go sport
Jesli ktos chce dojechac gdzies na trasie lub do Cieszyna i nie bedzie go po GO to niech da znac komuś kto bedzie zebysmy nie czekali niepotrzebnie
fred
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie , życzę bezpiecznej podróży bez niespodzianek i oczywiście oczekuję (razem pewnie z wszystkimi Alfaholikami) wieści zaraz po powrocie ...
Szkoda że beze mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum