Spotykamy się 11.04.2008 o godzinie 24.00 na stacji paliw BP przy dwupasmówce w kierunku granicy Polsko-Czeskiej za węzłem Cieszyńskim.
Gdy by ktoś miał problem ze znalezieniem reszty to wołać przez CB na ogólnym lub dzwonić na mój nr tel. 506 014 086.
Grupa II
Paweł156+Dorcia 1 pokój
Kate+Fred 2 pokój
AR_33+Lidka 3 pokój
amser_sl+(OO_V_OO+1) 4 pokój
Grzegorz83 + Asia+Tuti 5 pokój
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2008-04-09, 12:33, w całości zmieniany 1 raz
witam. niestety w nie najlepszym humorze. z powodów osobistych jestem zmuszony zrezygnować z wyjazdu, moja 3 letnia córka zachorowała i dwa razy dziennie jeżdżę z nią na zastrzyki więc zostawienie żony samej z córką nie wchodzi w grę. wiadomo są rzeczy ważne i najważniejsze.
i teraz moje pytanie :czy ktoś bez załatwionego noclegu chce skorzystać z mojego już opłaconego miejsca ?
no ja też żałuję jak cholera bo odkąd sie zapisałem nic innego nie chodziło mi po głowie jak tylko widok 600 Alf w jednym miejscu ale tak jak pisałem - sa sprawy ważne i te najważniejsze
no ja też żałuję jak cholera bo odkąd sie zapisałem nic innego nie chodziło mi po głowie jak tylko widok 600 Alf w jednym miejscu ale tak jak pisałem - sa sprawy ważne i te najważniejsze
qcze nie żałuj, uśmiech Kochanego Dziecka jest bezcenny
oby córunia szybko wyzdrowiała to najważniejsze ,pozdro szkoda wszystkiego dobrego wiadomo napewno będzie dobrze
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;((( R.I.P.
proponuje mnie wcisnac do kogos kto ma mocny sen, jesli grzegorz i asia nie maja
Asia nie ma..
W obecnej sytuacji rozumiem, że Tuti ląduje u chłopaków w "4" i czekamy na dalszy rozwój wypadków (czyli ew. zgłoszenie).
Grzegorz83, adamodg jest na liście, jeśli nie przyjedzie będziemy zmieniać rozmieszczenie w pokojach.
Może znajdzie kogoś na swoje miejsce (szkoda tracić kase)
IK@R_1886
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2008-04-09, 11:21, w całości zmieniany 1 raz
no to trzymajcie miejsce bo jedzie moja dziewczyna
Czy to jest informacja oficjalna
IK@R_1886
OK zmieniam na liście, rozumiem, że dogadacie się z adamodg sami
IK@R_1886
Adam jak sam napisałeś są rzeczy najważniejsze w życiu i nimi trzeba się zajmować w pierwszej kolejności. Cóż ważniejszego nad dzieci ??? Chyba każdy wie, że nic...
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dziecku a Wam aby jak najszybciej wyzdrowiało
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia dla córki.
napstrykajcie chociaż mnóstwo fotek co bym se pooglądał
no i winko białe dla mnie - Paweł pamiętaj
Winko przywieziemy, masz jak w banku
Opiekuj sie córką, fotek i filmów zrobimy sporo wiec bedziesz mial co oglądac
acha naklejki wczoraj poszły poleconym priorytetem wiec jutro bedziesz je mial.
pozdrawiam
Iâm Teddy, one of the organizers of AlfaCity. I just would like to put your wise not to forget to forget your AlfaCity tickets at home, because for lack of the ticket we can not register you, and can not enter you to your parking place. If you have some trouble with the e-mail inwhich weâve sent the BAR-code to you, go to AlfaCity.hu and enter with your AlfaAmore account, at the âJegyrendelésâ menu, you can download your ticket once again.
If anybody have any question on the spot, search an organizer, whom will wear a red, âStaffâ-labeled jacket.
Cheers, and Iâm looking forward to meet you in AlfaCity!
Teddy
Dostałem dzisiaj takiego maila.Moze ktos to przetłumaczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum