punisher, zlot jest na Węgrzech. 11.04 ok 24 spotykamy sie w Cieszynie by potem całą kolumną jechać do Esztergom. Przewidziany powrót do Polski na 13.04. Pytanie podstawowe, czy chcesz jechać własnym autem czy jechać z kimś. Jeśli samochodem, to czeka Cię czytanie kilku ostatnich stron, bo za dużo by to opisywać natomiast jeśli z kimś, to musisz się umówić z jakimś kierowcą by Cię zabrał Na pewno ktoś się odezwie w tym wątku. Koszt noclegu na Węgrzech ok. 80zł
punisher, jeśli jedziesz to proszę o szybką odpowiedz i proszę podać czy jedziesz sam czy z osobami towarzyszącymi, jeśli tak to ilość.
Jeśli się zdecydujesz na wyjazd, dobrze by było gdy byś zarejestrował się na Alfaamore i dopisał do listy uczestników. Poniżej masz link.
Jeśli będziesz miał problemy z rejestracją to na wcześniejszych stronach są porady ludzi którzy przez to przeszli
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
no na 100% jade ja plus moja dziewczyna na Alfaamore zarejestrowałem się wczoraj czekam jeszcze na aktywacje żeby dopisac się do listy jak jest z ta opłatą parkingową?
Paweł, dostaliśmy maila od Teddiego który proponuje by jedna osoba wpłaciła pieniążki za wszystkich uczetników (wiadomo przelew za granicę). No i chyba wyszło na to że osobą do kontaktu i przelewu będzie ..... <werble > PAWEŁ156
.
na złotówki ok 40zł
IK@R_1886
Informacja dla Wszystkich którzy nie są zapisani na liście wyjazdowe, a chcieli by się przyłączyć (punisher, do Ciebie również)
Jest jeszcze możliwość zarezerwowania miejsc noclegowych, ale cena jest niestety wyższa i wynosi 100 zł od osoby.
Bardzo proszę o szybką decyzję, czy mam organizować te noclegi czy nie ( w tej chwili jest już coraz trudniej znaleźć w tym terminie wolne kwatery :/ )
Czekam do niedzieli wieczór (22.00) w poniedziałek ostatecznie zamykam listę.
IK@R_1886
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2008-03-14, 08:35, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
W związku z tym, że do obecnej chwili nikt po za osobami zapisanymi na liście nie potwierdził chęci wyjazdu na Węgry do Esztergom, listę uważam za zamkniętą.
Dla w/w osób jest zarezerwowany nocleg i w najbliższych dniach przekażę dokładne informacje gdzie kto śpi ( dokładny adres i mapka dojazdu).
IK@R_1886
w najbliższym czasie postaram się zamieścić dokładną lokalizację.
IK@R_1886
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2008-03-18, 17:45, w całości zmieniany 5 razy
Piotr_Z a my sie jakos musimy spotkac na slasku bo tylko tam mam dogodne polaczenia pkp z cieszynem jest dramat 7h jazdy ?:( z 2 przesiadkami
adamog a ty skad wyruszasz moze sie jakos umowimy?
Po drodze zbieram adama, potem uderzamy do Freda i Kate na kawkę przed jazdą do Cieszyna. Gdyby udało Ci się dotrzec do Adama byłoby super jeśli masz trudności powiedz dokąd będziesz mógł dojechać coś wymyślimy
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum