Potwierdzam wolne miejsca w moim aucie. Cała tylna kanapa do dyspozycji
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
adamodg, trzeba liczyć ok. 100zł za osobę. Dokładnie ile będzie, nie wiadomo, bo AR_33 jutro zacznie załatwiać noclegi. Kiedy będą znane dokładne koszty - nie wiadomo Poczekajmy aż AR się odezwie. Natomiast jeśli chcesz jechać i mieć zagwarantowany nocleg, nie marudź, tylko dopisuj się szybciutko do listy tu na forum i na alfaamore.com Dokładny instruktarz rejestracji na alfaamore kilkanaście postów wcześniej
bardzo chcę jechać tylko swoją nie dam rady i muszę znać chociaż orientacyjne koszty noclegu i składki na paliwko - bo chce sie z kimś zabrać ( napisałem do Korcza na gg ale chyba już śpi )
a jak by się okazało jutro że noclegu już nie da rady załatwić to i tak chcę jechać i spać mogę nawet pod chmurką byle tylko tam być
zobaczymy jutro - ktoś mnie chyba weźmie
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2008-03-09, 23:30, w całości zmieniany 1 raz
adamodg, składki na paliwko jako takiej nie ma. Każdy dzieli na osoby które zabiera ze sobą. Z chęcią byśmy Cię zabrali, ale niestety gtv nie jest samochodem "rodzinnym" Ktoś pisał na początku tematu, że apartament/pokój 2osobowy kosztuje ok.215zł. Co uda się znaleźć AR_33 i za jaką cenę - nie wiadomo
Kate trzódka się powiększa wydolicie na tę kawę ???
Postaram się w ciągu najbliższych dni podać szczegóły dotyczące nocleg
P.S. Tuti, jedziesz z siostrą ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum