Wysłany: 2008-06-06, 21:23 [Zapowiedź] kazimierz dolny II zlot alfa romeo
miesiac data i godz do ustalenia
zróbmy powtórkę
II ZLOT ALFA ROMEO KAZIMIERZ DOLNY (LUBELSKI KLUB ALFA ROMEO)+RADOM I INNI
dawajcie propozycje dzien miesiac godzina
[ Komentarz dodany przez: AR_33: 2008-06-07, 19:13 ]
Proszę o zwracanie większej uwagi na ortografię !!!
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - †Colin McRae- Jarek Zabiega
Ja bede w kazimierzu jutro i w środę więc jak najabardziej mi pasuje heheheh:):) Ale niestety bede autem zastępczym ;/( Opel Vectra ) alfa jeszcze nie działa.
Od nas z alfaradom jest narazie 6 alf chętnych i pewnie jeszcze będzie więcej chętnych, tylko trzeba dogadać co z terminem i godziną, koledzy z alfaholicy zaproponujcie datę i godzinę.
Ja bym sie pojawil na pewno bo ostatnio bylo super ale niestety jestem w Irlandii, pracuje i wracam dopiero okolo polowy wrzesnia ALE WSZYSTKICH ZACHECAM I POLECAM TAKI SPOCIK
a u mnie alfa dalej nie kumka, wiec raczej nie przyjadę
Posypała się elektronika (immo , cpu itp).
A może zna ktoś dobrego fachowca z okolic lublina zajmującego się właśnie tego typu rzeczami .. bo już ponad miesiąc bez samochodu jestem ;/ Nawet w ASO w Lublinie powiedzieli ze nie wezmą się za to i abym do Wawy albo Rzeszowa pomykał, gdzie za lawetę więcej zapłacę pewnie niż alfa warta
_________________ niech zyja idioci którzy pala sprzegło myślać ze palą gume
To może 27 lipca lub 3 sierpnia? kto jest za jaką datą pisać
Rada z praktyki - chyba ktoś musi jakąś datę w końcu ustalić. Rola to nie łatwa, trzeba z 2-3 się porozumieć, a reszcie zaproponować dwie opcje. Tylko tak demokracja na odległość zadziała
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
hehe alfa powoli zaczyna działać .. okazało się ze komp świrował bo miałem problemy z wiązką kabli (na KTSie pokazywało błąd sygnału immo a dopiero na egzie pokazało błąd przekaźnika pompy) Chyba 3 dni przed podniesioną maską spędziłem z miernikiem .. jeszcze tylko pompa trochę niedomaga i nie zawsze pali ale od jutra dalej działam .. czyli cały układ paliwowy pod lupę idzie (łącznie ze sterowaniem). nie wiem na kiedy sie wyrobie ze wszystkim bo jeszcze mnie lakierka 3 elementów czeka ale na spocik z chęcią bym się pisał
_________________ niech zyja idioci którzy pala sprzegło myślać ze palą gume
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum