Kazdy w swoim zakresie niech robi zaproszenia najlepiej.Co do godziny w kaziku miała być 12 8)ale faktycznie 14 moze byc lepsza spotkanie w lbn jakies 2 godziny pzed kazikiem.Miejsce w kaziku jeszcze nie ustalone musze się dowiedziec jak z tym rynkiem bedzie.
Co do miejsca gdzie nie trzeba placic to jest na koncu ulicy krakowskiej przy wale Wislanym jak jest droga na przeprawe promowa do Janowca znajduje sie kawalek wiekszego placu Tam jest dom Adwokata czy cos takiego a jesli to bedzie mało to trzeba bedzie pojechac kawalek dalej (jesli bedzie duzo osob) i stanac na trawie jak jest wjazd na ta przeprawe tam jest troche miejsca wszystko zalezne od ilosci samochodow
Sprawdze to jeszcze w tym tygodniu
pozdrawiam i werbujcie jak najwiecej ludzikow
ja juz dzialam w tym zakresie
Co do miejsca gdzie nie trzeba placic to jest na koncu ulicy krakowskiej przy wale Wislanym jak jest droga na przeprawe promowa do Janowca znajduje sie kawalek wiekszego placu Tam jest dom Adwokata czy cos takiego a jesli to bedzie mało to trzeba bedzie pojechac kawalek dalej (jesli bedzie duzo osob) i stanac na trawie jak jest wjazd na ta przeprawe tam jest troche miejsca wszystko zalezne od ilosci samochodow
Sprawdze to jeszcze w tym tygodniu
pozdrawiam i werbujcie jak najwiecej ludzikow
ja juz dzialam w tym zakresie
niech bedzie zobaczymy ile osob przyjedzie ewentualnie pojedziemy dalej i staniemy na trawie
grill 100%
a co do naklejek kto ma mozliswosc zrobienia?
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - †Colin McRae- Jarek Zabiega
Ja jestem w tarkcie dowiadywania się co do kosztu rynku, jeszcze jest fajne miejsce na grilla pzy szkole postaram się dowiedzieć jak by było z załątwieniem tego, jeszcze jedna opcja to boisko nad wisłą tyle że tez tzeba by się zakręcić do kogo to iść.
Ja jestem w tarkcie dowiadywania się co do kosztu rynku, jeszcze jest fajne miejsce na grilla pzy szkole postaram się dowiedzieć jak by było z załątwieniem tego, jeszcze jedna opcja to boisko nad wisłą tyle że tez tzeba by się zakręcić do kogo to iść.
taz dobra obcja dowiaduj sie i pisz
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - †Colin McRae- Jarek Zabiega
ja postaram sie zawitac ) jeszcze na 100% nie moge byc pewien bo w moim przypadku troche dluzsza droga wiec od wielu czynnikow zalezy ale mam nadzieje ze sie spotkamy
haha widze ze szykuje się coś ciekawego.Panowie piszecie się na jakis nocleg??BO ja to zostaje w kaziku na noc takze jak by ktos jeszcze został to piwka sam bym nie pił ale to na miejscu moze wyjdzie
co do ryniacza to jest mozliwośc za free. tylk tzeba napisac podanko z tygodniowym wyozedzeniem z konkretnymi godzinami.Postaram się to załatwić, ale jak by ktos miał chwile wolnego w tym tygodniu to bym był zobowiązany bo ja bede mogł dopiero w pzyszłym tygodniu to załatwić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum