nie sa za darmo ?? to ja nie przyjade a tak na powaznie to czemu niektorzy nie ptrafia takich rzeczy zrozumiec ze upominki itp tez maja byc a pewnie na piekne oczy ich nie daja a szkoda
P.S
A co z ta znizka dla bezrobotnych ??
_________________ Nie ważne ile pali i tak jest piękna
Ja też juz wysłałem przelew za 2 osoby. Pewnie dojdzie jutro.
Oj Ferrari-1 czepiasz sie Na łonie natury to teraz lepszy standard niż w szkle i aluminium
No ale fakt.. dzieci powinny miec wiekszą zniżke... bo dorosli to pewnie płacą za to odbicie browaru z rąk obcego kapitału
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Dzień I , 31.08.2007r(piątek) lub 02.09.2007 (Niedziela)
- Tychy teren Fiat Auto Poland;
- Próby sprawnościowe na torze doświadczalnym Fiata!
- Pokazy ratownictwa drogowego
- Godzina 17:00 – 18:00 wyjazd do miejsca zakwaterowania na tzw.”ITENER”
- Zakwaterowanie
- Koncert zespołu rockowego
Dzień II , 01.09.2007r(sobota)
- Godzina 8:00 – 9:00 śniadanie
- Godzina 10:00 ,zajęcia itegracyjne;
a) tyrolka , sprzęt wodny , ścianka wspinaczkowa , paintbool(kobiety – mężczyżni ) , strzelnice(łuki ,proce ,wiatrówki) , rzut kierownicą do celu,
test wiedzy o Alfie Romeo , „
Wspólna biesiada , ognisko , muzyka .
Dzień III , 02.09.2007r(niedziela) lub Piątek 31.08.2007
- Godzina 12:00 wyjazd na górę Żar
- Prezentacja samochodów uczestników zlotu
- Wybory najpiękniejszej Alfy zlotu
- Rozdanie nagród
- Godzina 14:00 – 15:00 Oficjalne zakończenie zlotu.
Zmiany są spowodowane wypowiedzeniem terminu piatkowego na wynajem toru - potwierdzenie bedzie po otrzymaniu potwierdzenia wynajmu sobotniego lub niedzielnego!
o wszystkim bede informował na bieżąco.
Z powodu braku pomocy finansowej ze strony Alfa Polska ograniczone są atrakcje dnia drugiego - pełna opcja bedzie podana po wpłynięciu wszystkich wpłat (toczą sie rozmowy z sponsorami) na 2 tyg. przed zlotem myslę, że juz bedzie wszystko wiadome - juz teraz dziekuję wielu osobom za wkład i zaangażowanie w realizacje zlotu
Co do miejsca rozpoczęcia zlotu bede informował na 2 tyg. przed
Pozdrawiam!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Z powodu braku pomocy finansowej ze strony Alfa Polska ograniczone są atrakcje dnia drugiego - pełna opcja bedzie podana po wpłynięciu wszystkich wpłat (toczą sie rozmowy z sponsorami)
Trzymam kciuki za powodzenie rozmów, atrakcje nie są najważniejsze...dla samej przyjemności spotkania się z ludzimi warto przyjechać
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
czyli mamy rozumiec ze jednak sa 3 dni zlotu ?? bo juz mnie sie o uszy obilo ze ze wzgledu na brak sponsorow beda tylko 2 dni.
A ja wciaz czekam z wplata bo nie wiem jak moja bedzie pracowala ale napewno w przyszlym tygodniu wpace za 2 lub jedna osobe.
_________________ Nie ważne ile pali i tak jest piękna
czyli mamy rozumiec ze jednak sa 3 dni zlotu ?? bo juz mnie sie o uszy obilo ze ze wzgledu na brak sponsorow beda tylko 2 dni.
A ja wciaz czekam z wplata bo nie wiem jak moja bedzie pracowala ale napewno w przyszlym tygodniu wpace za 2 lub jedna osobe.
co to za sianie chorej propagandy nie wprowadzać paniki prosze
Mam nadzieję że zdołam dotrzeć, jak narazie ten zlot to dla mnie jedna wielka niewiadoma
Więc na wszelki wypadek ponawiam pytanie przedmówców o ewentualne noclegi indywidualne
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-08-07, 15:01, w całości zmieniany 2 razy
Mam nadzieję że zdołam dotrzeć, jak narazie ten zlot to dla mnie jedna wielka niewiadoma
wera, Ty mi tu nie kombinuj tylko GTV odpalasz i widzimy Cię na Zlocie (z gażetami oczywiście ), bo jak nie to Ci nalot na Śmigielek zrobimy i śmigiełka pourywamy
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum