My również postaramy się zjawić. Pod warunkiem, że nie każecie nam spadać z powodu takiego, że nie przyjedziemy alfą. Będzie dla odmiany coś mniej wysublimowanego, ale to za dwa miesiące.
Samochód jeden, osób dwie najprawdopodobniej.
Ostatnio zmieniony przez bimski 2007-07-08, 19:11, w całości zmieniany 1 raz
Proszę zapisać AR_33 + Lidka
Pyry meldują się na zlocie obowiązkowo
Pojazd sztuk 1
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2007-07-02, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
ja i moja druga połowa oczywiście przybędziemy
Malym problemem jest we wrześniu poprawka z matematyki numercznej i nie wiem kiedy jest ale to tylko stanowi -1% no i nie mam alfy ale to mi akurat nie przeszkadza brac udziału w zlotach pozdrawiam rok temu było super i na pewno teraz tez będzie juz sie zapowiada pozdrawiam
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
Ostatnio zmieniony przez webmaster007 2007-06-29, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Nas również proszę umieścić na liście. W końcu jak się ma dwie Alfy, to zobowiązuje
Tym bardziej że mamy większe szanse, że choć jedna będzie sprawna
Jednym słowem będziemy we dwoje ale jedną alfą... pewnie czerwoną
Kate & FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2007-07-02, 19:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum