KAKA- Niestety musieliśmy przeniesc zawody na niedziele, nie było to zalezne od nas.
Tak patrze na liste osób które juz zapłaciły i tych co sie deklarowały i wygląda ze połowa osób bedzie z tych co sie zapowiadali co tak kiepsko?? W zeszłym roku było ponad 40 Alf, a teraz nie ma nawet 30
Alfaholicy, wezcie sie w garsc!
czy jeszcze są możę miejsca na zlot czyli czy można się na niego wkręcić? chodzi o dwie osoby , tylko jeszcze jak ktoś mógłby coś bliżej napisać o zakwaterowaniu czy to są jakieś domki czy namiot czy co ile osobowe byłbym wdzięczny
_________________ WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA I SKLEP CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
iprezy imprezami ale mnie interesuje zakwaterowanie gdzieś doczytałem że są domki więc ilu osobowe pozatym CZY JESZCZE SĄ MIEJSCA I CZY JESZCZE MOŻNA SIĘ DOŁĄCZYĆ DO IMPREZY???????????????
_________________ WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA I SKLEP CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI
Miejsca są na pewno, jak chcesz dokładnych informacji pisz do Pawła156, albo do Rafała tylko że ten ostatni jest strasznie zalatany, więc lepiej do Pawła156.
IK@R_1886
jak najbardziej w dalszym ciągu przyjmujemy zapisy, domki są 6osobowe, tu masz dane gdzie mozesz wpłacić za uczestnictwo, atrakcji nie zabraknie a wiem tez ze prezes szykuje nam niespodziankę
Rafał156 napisał/a:
Koszty:
Osoba dorosła z noclegiem - 170 PLN
Osoba dorosła bez noclegu - 100 PLN
Dziecko do lat 7 - 50 PLN (musimy uwzględnić koszty zakwaterowania)
Dziecko powyżej 7 lat jak osoba dorosła.
Termin wpłat: do 28 sierpnia, prosimy o wpłacanie pełnej kwoty
Konto:
PKO BP S.A.
47 1020 1390 0000 6202 0056 2207
Rafał Kajzer
ul. Rydzów 3
43-365 Wilkowice
W tytule przelewu proszę podać: nick,jakie forum,liczba osób dorosłych+liczba dzieci
np. Rafał156,alfaholicy,1dor+1dzie
jak najbardziej w dalszym ciągu przyjmujemy zapisy, domki są 6osobowe, tu masz dane gdzie mozesz wpłacić za uczestnictwo, atrakcji nie zabraknie a wiem tez ze prezes szykuje nam niespodziankę
Rafał156 napisał/a:
Koszty:
Osoba dorosła z noclegiem - 170 PLN
Osoba dorosła bez noclegu - 100 PLN
Dziecko do lat 7 - 50 PLN (musimy uwzględnić koszty zakwaterowania)
Dziecko powyżej 7 lat jak osoba dorosła.
Termin wpłat: do 28 sierpnia, prosimy o wpłacanie pełnej kwoty
Konto:
PKO BP S.A.
47 1020 1390 0000 6202 0056 2207
Rafał Kajzer
ul. Rydzów 3
43-365 Wilkowice
W tytule przelewu proszę podać: nick,jakie forum,liczba osób dorosłych+liczba dzieci
np. Rafał156,alfaholicy,1dor+1dzie
a mozesz podać adres i nazwę tego ośrodka... chcieliśmy zobaczyć jak to wygląda
_________________ WWW.TMIN.PL - WARSZTAT ELEKTROMECHANICZNY i DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA *** CB-RADIO , ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZĘŚCI ZAMIENNE ***
a mozesz podać adres i nazwę tego ośrodka... chcieliśmy zobaczyć jak to wygląda
Z tego co mozna wywnioskowac między słowami to bedzie to wyglądać tak : ośrodek
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
shallot [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-20, 13:06
Długo zwlekałam z decyzja, bo nie wiedziałąm czy mnie z pracy nie wyslą w świat i niestety wysyłają. Wracam nad ranem 1.09, bede miała za soba 9 h lotu w róznych strefach klimatycznych, wiec przypuszczam ze na wieczor nie ozyje. Echhh a taka mialam nadzieje ze sie spotkamy:(
Trzymam kciuki zeby wszytsko wyszlo i zeby duch alfistów zwyciezył
Witam.
Poczytałem co nieco, i raczej nie wpadnę.
Miałem w planach podjechanie na chwilę moją Alfą i dołączenie do jakiegoś przejazdu w okolicach Bielska (bo tu mieszkam), żeby zwiększyć ilość furek w kolumnie tudzież ew. pogadanie z fanami AR, ale na "krzywy ryj" się nie będę wbijał. 100% racji - płacący mają prawo do rozrywek i tylko dla nich one są. Normalne - zgadzam się z tym.
Miłego zlotu.
Pozdrowionka Krzysiek.
PS. nie liczyłem na żadne atrakcje bo wiem że to kosztuje.
www.alfaromeo.pl - Lopezius
Szkoda, mimo wszystko jesli znajdziesz czas zapraszamy, kazdy Alfista jest mile widziany, wpasc pokazac sie i pogadac zawsze mozna, a o uczestnictwie w zlocie juz pisalismy i fajnie ze wszyscy to rozumieją.
strona osrodka http://www.wczasy-neptun.pl/info.php domki bedą 6osobowe
pogoda zmówiona
Pozdrawiam
Szkoda, mimo wszystko jesli znajdziesz czas zapraszamy, kazdy Alfista jest mile widziany, wpasc pokazac sie i pogadac zawsze mozna, a o uczestnictwie w zlocie juz pisalismy i fajnie ze wszyscy to rozumieją.
strona osrodka http://www.wczasy-neptun.pl/info.php domki bedą 6osobowe
pogoda zmówiona
Pozdrawiam
Czytałem i okolica jest mi raczej dobrze znana, często tam jeżdżę , pomyślę jeszcze, ale nie obiecuję,
Czytałem i okolica jest mi raczej dobrze znana, często tam jeżdżę , pomyślę jeszcze, ale nie obiecuję,
Ale czego Ci brakuje
Dla mnie okolica też jest bardzo dobrze znana, to zaledwie pare km od mojego domu, a mimo to zapłaciłem za nocleg, żeby nie przegapić wieczornego pijaństwa i najciekawszych rzeczy jakie pewno wieczorami będą się działy.
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Dla mnie okolica też jest bardzo dobrze znana, to zaledwie pare km od mojego domu, a mimo to zapłaciłem za nocleg, żeby nie przegapić wieczornego pijaństwa ...
No, no tylko bez takich, zgodnie z zasadą z Pomorza Alfoholicy tylko Pepsi piją
IK@R_1886
Przeczytałem że na terenie ośrodka jest restauracja. I teraz nie wiem czy brać żareło, bo gdzieś wcześniej wyczytałem że niema możliwości stołowania się na terenie ośrodka.
_________________ Alfa Romeo to tańsze Ferrari ale tak samo Boska
Wasal [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-21, 10:36
Kurczę, chętnie bym wpadł, ale nie wiem czy mi finanse pozwolą. Poważnie to przemyślę i dam znać w najbliższych dniach.
Pozdro
Wydrukowałem dwa banery z informacją o zlocie, moze ktos z małopolski albo ślaska ma gdzie to powiesić w jakims widocznym miejscu?
Potem muszą powedrować na zlot.
Myślę że czas juz najwyższy by organizatorzy podali dokładnie co trzeba ze sobą zabrac na zlot (jakie warunki lokalowe są w ośrodku ) czyli czy trzeba brać śpiwory, poduchy, jaśki itp... oraz jak wygląda sprawa z wyżywieniem bo pytanie Ferrari-1 zostało bez odpowiedzi.
Na stronie osrodka podają ze jest jest knajpa wiec pytanie czy nie dla nas czy bedzie zamknięta a jesli tak to jak daleko jest do najbiższej innej jadłodajni - bo o ile jeszcze jakies sniadanie mozna zrobic samemu (o kolacji nie mowie bo pewnie będzie w puszkach lub butelkach ) to pichcenie obiadu raczej wydaje mi się stratą czasu
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum