Napisze krótko - nikt nie bedzie w stanie dostac sie na teren zlotu bez identyfikatora - gdyz ubezpieczenie imprezy i udział w zlocie jest dokładnie poparty osobistym wypełnieniem karty zgłoszenia z podaniem peselu i nazwiska - jesli chodzi o przejazdy to mozna sie dołączyc oczywista sprawa pogadac - jasne - nie jest to impreza masow!!!- odnosnie Żaru niestety wjazd bedzie tylko z identyfikatorami - pozostali musza autka zostawic na dole na parkingu i kolejka wyjechac na góre - za szyba kazdego bedzie odpowiedni znaczek (zezwolenie na wjazd na góre Żar) - normalnie jest tam zakaz wjazdu.
Co do opłat za atrakcje nie ma mozliwosci wyszczególnienia ceny za kazda atrakcje bo nikt nie postawi scianki wspinaczkowej lub paintbola dla 5 osób -
Proszę o wyobrażnie podczas zadawania pytań - naprawde organizacja zlotu jest wielkim przedsiewzieciem zwłaszcza ze sponsorzy nie kwapia sie do wydania kasy na "jakichs tam kolesi co jeżdżą fiatami" tak dzisiaj usłyszałem i słysze podobnie wiele razy - niech kazdy z forumowiczów spróbuje załatwic sponsora- zobaczymy jaki bedzie efekt !
Wielu z was zna moje powiedzenie :Krytykować może ten ,kto coś zrobił .
Pozdrawiam i życze owocnych poszukiwań sponsorów!
Hey Rafal
Uwazam ze dla wielu takich jak ja i nie tylko, ktorzy chca wpasc do Bielska jedynie osobiscie poznac kilku Alfaholikow a nie brac udzialu w platnych atrakcjach zlotowych,to dosc krzywdzace i zniechecajace bedzie dokonywanie oplaty 100zl (mam rozumiec ze od glowy bo nie jest to nigdzie sprecyzowane?)
Osobiscie mam daleko do Bielska bo jakies 400km takze biorac pod uwage daleka podroz(z zona i z dzieckiem) koszt noclegu itp.dodatkowe placenie za ujrzenie kilku wirtualnych znajomych...no sorki ...to chyba jeszcze nie jest az tak komercyjna impreza...
Co do zalatwiania dobrych sponsorow, hmm gdybym wiedzial o tym wczesniej ze takowych zarzad szuka, chetnie bym pomogl...ma sie troche znajomosci, a wiadomo sponsoring dziala w dwie strony czyli znalbym takich paru ktorym by zalezalo aby cos z tego miec.
Wezcie to wszystko co napisalem pod uwage...uwazam ze jeszcze nie jest nas az tak wielu zeby w ten sposob odpedzac innych od siebie
Dla mnie moze 100zl to nie jest zbyt wiele, ale z pewnoscia jest masa ludzi dla ktorych to sporo kasy i wezma to pod uwage
Co do zalatwiania dobrych sponsorow, hmm gdybym wiedzial o tym wczesniej ze takowych zarzad szuka, chetnie bym pomogl...ma sie troche znajomosci, a wiadomo sponsoring dziala w dwie strony czyli znalbym takich paru ktorym by zalezalo aby cos z tego miec.
Areks, sponsorów zawsze mozna szukac jesli chcemy sie rozwijac to kasa sie przyda na utrzymanie serwera, dofinansowanie gadzetów czy organizacji zlotu, wiec jak masz kogos chetnego to jak najbardziej mozemy sie sponsorowi odwdzieczyc
Areks, sponsorów zawsze mozna szukac jesli chcemy sie rozwijac to kasa sie przyda na utrzymanie serwera, dofinansowanie gadzetów czy organizacji zlotu, wiec jak masz kogos chetnego to jak najbardziej mozemy sie sponsorowi odwdzieczyc
Dlatego tez miedzy innymi chcialem sie spotkac
Zalezy mi tez na wspolpracy miedzy naszymi forami i mam nadzieje ze ja rozszerzymy
Napisze krótko - nikt nie bedzie w stanie dostac sie na teren zlotu bez identyfikatora - gdyz ubezpieczenie imprezy i udział w zlocie jest dokładnie poparty osobistym wypełnieniem karty zgłoszenia z podaniem peselu i nazwiska - jesli chodzi o przejazdy to mozna sie dołączyc oczywista sprawa pogadac - jasne - nie jest to impreza masow!!!- odnosnie Żaru niestety wjazd bedzie tylko z identyfikatorami - pozostali musza autka zostawic na dole na parkingu i kolejka wyjechac na góre - za szyba kazdego bedzie odpowiedni znaczek (zezwolenie na wjazd na góre Żar) - normalnie jest tam zakaz wjazdu.
Co do opłat za atrakcje nie ma mozliwosci wyszczególnienia ceny za kazda atrakcje bo nikt nie postawi scianki wspinaczkowej lub paintbola dla 5 osób -
Proszę o wyobrażnie podczas zadawania pytań - naprawde organizacja zlotu jest wielkim przedsiewzieciem zwłaszcza ze sponsorzy nie kwapia sie do wydania kasy na "jakichs tam kolesi co jeżdżą fiatami" tak dzisiaj usłyszałem i słysze podobnie wiele razy - niech kazdy z forumowiczów spróbuje załatwic sponsora- zobaczymy jaki bedzie efekt !
Wielu z was zna moje powiedzenie :Krytykować może ten ,kto coś zrobił .
Pozdrawiam i życze owocnych poszukiwań sponsorów!
Hey Rafal
Uwazam ze dla wielu takich jak ja i nie tylko, ktorzy chca wpasc do Bielska jedynie osobiscie poznac kilku Alfaholikow a nie brac udzialu w platnych atrakcjach zlotowych,to dosc krzywdzace i zniechecajace bedzie dokonywanie oplaty 100zl (mam rozumiec ze od glowy bo nie jest to nigdzie sprecyzowane?)
Osobiscie mam daleko do Bielska bo jakies 400km takze biorac pod uwage daleka podroz(z zona i z dzieckiem) koszt noclegu itp.dodatkowe placenie za ujrzenie kilku wirtualnych znajomych...no sorki ...to chyba jeszcze nie jest az tak komercyjna impreza...
Wezcie to wszystko co napisalem pod uwage...uwazam ze jeszcze nie jest nas az tak wielu zeby w ten sposob odpedzac innych od siebie
Dla mnie moze 100zl to nie jest zbyt wiele, ale z pewnoscia jest masa ludzi dla ktorych to sporo kasy i wezma to pod uwage
rozumiem oplate 100zł/os. za sobote bo sa atrakcje, ale za sam wjazd w niedziele na górę żar płacic 100zł od osoby to troszkę przesada
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 731 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-08-09, 19:33
daners napisał/a:
rozumiem oplate 100zł/os. za sobote bo sa atrakcje, ale za sam wjazd w niedziele na górę żar płacic 100zł od osoby to troszkę przesada
nikt ci nie mowi tu o wjezdzie na gore zar za 100zł tylko o atrakcjach,a wjazd na gore zar jest tylko mozliwy z identyfikatorem,wiec jesli nie bierzesz udziału w atrakcjach to nie wjezdzasz siła rzeczy na gore zar!!!mozesz sobie wejsc na nogach a autko zostawic na dole na parkingu.no i teraz nasunie sie pytanie to po co wogole przyjezdzac
U mnie się trochę pogmatwało. Przyjadę niestety sam , bo osoby które miały ze mną przyjechać niestety odpadły. Stąd zwlekałem z wysłaniem przelewu. Jutro puszczam kaske niestety za jedna osobę
Koszt uczestnictwa bez noclegu
I dzień 35zł
IIdzień 50zł
III dzień 65zł
atrakcje i przebieg zlotu moga ulec zmianie nawet tydzien przed zlotem z uwagi na brak przewidywalności wpłat za zlot!
Proszę sie przygotować na zaopatrzenie sie w wikt. czyli jedzenie we własnym zakresie -nie na terenie ośrodka niestety brak środków finansowych - 23.08.2007 napisze konkretne szczegóły!
Pozdrawiam!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
> Plan zlotu;
> Piątek 31.08.2007.
> Godzina 11:00-13:00 Parking Tesco ul Warszawska Bielsko-Biała
> G.14:00 Wyjazd-Osrodek sportów wodnych Neptun Tresna Zarzecze
> G,15:00-16:00 Wyjazd na Górę Żar (zwiedzanie elektrowni szczytowej)
> G,18:00-19:00 Powrót do ośrodka
> G,20:00-21:00 Koncert Zespołu rockowego
>
> Sobota 01.09.2007
> Ogólnie dzień wolny ,zabawy integracyjne,rowerki ,kajaki ,piłka plazowa,
> wieczorem ognisko i zabawa przy muzyce
>
> Niedziela 02.09.2007
>
> G,9:00 - wyjazd z osrodka na tor sprawnosciowy Fiata (Tychy)
> 10:00-11:00 rozpoczecie wzmagan sprawnosciowych oraz pokazy ratownictwa
> drogowego
> G 17:00-18:00 zakonczenie imprezy
>
>
> Z uwagi na nieprzewidywalnosc wpłat zabawy integracyjne bedą uzaleznione
> od funduszy!
>
> Proszę zabrać jakies koce ze sobą lub śpiwory oraz zaopatrzyc sie w
> jedzenie na osrodku niestety nie bedzie mozliwosci stołowania
> Jęzeli fundusze pozwolą to może uda sie zorganizować catering!
> Pozdrawiam!
>
> P.S.
> Wpłaty przyjmujemy nadal do dnia28.08.2007r
na osrodku niestety nie bedzie mozliwosci stołowania
A czy w najbliższym sąsiedztwie zlotowiska jest jakaś Ristorante?
W promieniu 5 km jest ich mnóstwo ale w obrebie kilometra niestety nie - zrobie rekonesans po restauracjach i pare słów napisze ale to w wekend
Pozdrawiam!
Witam. Pierwszy plan zlotu był interesujący i ciekawy, natomiast drugą propozycją jestem niemile rozczarowany
Plan zlotu;
> Piątek 31.08.2007.
> Godzina 11:00-13:00 Parking Tesco ul Warszawska Bielsko-Biała
> G.14:00 Wyjazd-Osrodek sportów wodnych Neptun Tresna Zarzecze
> G,15:00-16:00 Wyjazd na Górę Żar (zwiedzanie elektrowni szczytowej)
> G,18:00-19:00 Powrót do ośrodka
> G,20:00-21:00 Koncert Zespołu rockowego
>
> Sobota 01.09.2007
> Ogólnie dzień wolny ,zabawy integracyjne,rowerki ,kajaki ,piłka plazowa,
> wieczorem ognisko i zabawa przy muzyce
>
> Niedziela 02.09.2007
>
> G,9:00 - wyjazd z osrodka na tor sprawnosciowy Fiata (Tychy)
> 10:00-11:00 rozpoczecie wzmagan sprawnosciowych oraz pokazy ratownictwa
> drogowego
> G 17:00-18:00 zakonczenie imprezy
Z trzeciego dnia tj.02.09.2007 jestem zmuszony zrezygnować z uwagi na czas jaki jest potrzebny na bezpieczny powrót .
W związku z tym mam pytanie czy ulegnie zmianie wysokość opłaty jaką wniosłem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum