no był spocik, i frekwencja nawet dopisała (w przeciwieństwie do pogody, hehe)
ale na tym chyba nie koniec, co?
wpisujcie jakieś propozycje to "się zobaczy"
PS. Można wybrać w miarę posrodku zlokalizowaną miejscówkę i połączyć siły wielkopolskie z np. dolnym śląskiem lub lubuszanami tudzież w drugą stronę - i dokoptować Łódź...
no dalej dalej, chopakiiii
Na ryćce w antryjce już stoją sznytki w tytce Trza je pofrysnąc bo się zahardną a erzacu nie ma
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-02-13, 15:25, w całości zmieniany 1 raz
Jak się pogoda poprawi to z chęcią bym się gdzieś przejechał.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
PS. Można wybrać w miarę posrodku zlokalizowaną miejscówkę i połączyć siły wielkopolskie z np. dolnym śląskiem lub lubuszanami ;) tudzież w drugą stronę - i dokoptować Łódź...
Dolny Śląsk się zgłasza jakby co i do Poznania chętnie zajedzie ;->
10ty. w końcu porzadna data, a nie przed wypłatą jakaś
osobiście wolałbym już poznań, bo ten jarocin to tak troche na boku jest
patrzą na naszą mape, i userów z wlkp i lubuskiego to chyba sulechów jest o środku
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców- †Colin McRae
no tak,ale mozna by tak połączyć ze 4 wojweództwa (wlkp. łódź, dolnyślsk i lubuskie) i zrobi się "prawie jak ogólnopolski"
Wedle mnie może być nawet leszno, miałabym blisko
Niech się więcej ludzików wypowie, to zobaczymy gdzie jest środek i ile osób w ogóle reflektuje aby jechać i się "spocić"
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-02-20, 15:39, w całości zmieniany 1 raz
Jestem za Jarocinem. Wiem jak dojechać, kiedyś tam nawet byłem (nawet studiowałem ). Jak będzie więcej wiary i sensowna pogoda to się zjawiam.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum